Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2021. október 15. - BBerni86

Cím: Birds of Paradise

Készítők: az Amazon filmje, a csatornára szánva. Ennek megfelelően nevekkel nincs is tele, ahogy a rendezőnő semmit_113.jpg sok mindent tud felmutatni. (Room 104 epizódokat.) Mondjuk, ha a tánc rendben lesz, az jobb is, mintha színészt ismerem fel.

Műfaj: táncos, dráma

Cselekmény: Kate új diák egy elit tánciskolában. A táncosok azért küzdenek itt, hogy szerződést kapjanak a párizsi társulathoz. Kate Marine mellé sodródik, aki szintén nyerni akar és szövetséget ajánl, közös táncot. A legjobb fiú táncos, a drogok és a kiélezett verseny azonban a barátságnak nem építő kövei…

Táncos filmeket szívesen nézek, ez sem kivétel. Talán a két lány közti kapcsolat nem fog tetszeni a trailer alapján, de majd kiderül.

Várható megjelenés: angolul mostanában kezdett, nálunk nem tudom, elérhető lesz-e

Kristine Froseth, Diana Silvers, Jacqueline Bisset, Daniel Camargo

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr6916714258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása