Minden napra egy film

Minden napra egy film

Győző és Károly heti menete

A séf meg a többiek és A mi kis falunk

2022. május 09. - BBerni86

Ha hetiben igyekszem ezekről a magyar sorozatokról írni, még gyorsabban kiábrándulok, mint tenném különben. Ismételni ugyanazt hetente? Hát, kb.

asef108.jpgA séf meg a többiek (s01e08) újfent csak egy másolat. Semmi új ötlet, ugyanúgy jött a szakácsok párbaja és a kiskutya őrzése, mint az oroszban. A Júliát játszó színésznő szimpatikus, és annak megvolt a hangulata, ahogy egy szelídebb vezetéssel igyekezett a konyhát irányítani. Csak… láttam ezt már. Lehet, hogy a magyar színésznő jobban mutat a sorozatban, de ha melléteszem, hogy majd Győző mellett köt ki – már az orosz páros a hihetőbb.

A mi kis falunk (s06e14) több apró történetszálból állt össze – mivel sok volt, az elég változatossá tette, mert önmagában mind sovány lett volna. Károly eltűnik, majd kiderül, hogy bevitte a rendőrség. Az irodában kisebb pánik tör ki, míg a férfi a fogdában is megtalálja a helyét. A Répákamikisf614.jpg javító bizniszbe kezdenek; Janó meg táncleckéket vesz, és a féltékeny Kati félreérti a helyzetet.

Ok, egy-egy mosolygós poén akadt benne, még ha olcsónak is tűnik. Ahogy a halász anekdotát a börtönben véres gyilkosságnak hiszik. Más viszont csak simán fárasztó, mint Janó – Kati szála. Hat évada megy köztük a huzavona, de fogadnék, Janó megözvegyülése óta lehet köztük feszültség. Azóta nem jöttek össze, most meg ezek a kamaszos féltékenységi jelenetek – nem öregek már ehhez?

Még mindig a színészek viszik a hátukon és a legtöbbet el is lehet velük adni.

Ha minden igaz, A besúgó 8 részes évadot kap, az utolsó 3-at összevárom és majd arról egyben remélhetőleg tudok szebbeket is írni.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr3217827343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása