Minden napra egy film

Minden napra egy film

GameDay

2021. január 16. - BBerni86

Chris a keresztnevük.gamef_48.jpg

De melyik filmben melyikük tűnt fel? (Direkt nem a szuperhősös nagy kasszasikerek vannak itt. :)

1: Snowpiercer (nem a sorozat 2020-ból, volt egy film is a regényből korábban)

2: Into the Woods (magyarul talán Vadregény volt - és igen, ő ezzel musicalben is játszott)

3: Hajsza a győzelemért

4: A hét mesterlövész (remake)

Megoldás: Tovább!

Tovább

Hajszálon az életed

Gyereket mentő, emberrablókkal kergetőző, hegyekből lejutó.

Egy baráti társaság a skót hegyekben megy közösen hegyet mászni. Két kiemelkedően jó mászó is van közöttük: a csapat vezetője, Rob és Alison. Az egyik szakaszon éppen pihenőt tartanak, amikor zajt hallanak. Mintha emberi sikoly lenne. A hangot követve egy csövet találnak, kiássák. Egy lyukba egy kislányra találnak, aki más nyelven hajszalon_az_eleted.jpgbeszél és halálra van rémülve. Kettéválnak: Rob és Alison a nehéz szakaszon a közeli faluba indulnak segítségért, míg a biztonságos úton a másik három mászó elindul lefelé a kislánnyal. Az emberrablók azonban nem adnak nekik esélyt sem, elvágják a köteleiket. Alison túléli a zuhanást, és rohan a többieket figyelmeztetni. Miközben a gyilkosok a nyomukban, igyekeznek biztonságba juttatni a kis Annát, akit már az apja is igyekszik visszaszerezni az emberrablóktól.

Olcsó thrillerbe oltott akció – legegyszerűbben így jellemezném ezt a filmet. Kicsit szenvedek is vele, hogy a jó dolgok is eszembe jussanak belőle, nem csak azok, ami miatt bosszankodtam. Tény, olyan több volt benne.

Egyrészt, nem tudtam elhinni a cselekményt egy pillanatra sem. Nincsenek átgondolva benne az események, csak random mennek az események, arra kihegyezve, hogy az egyik adrenalin löketet kövesse a másikat. Már ott indul a történet, ahogy az emberrablók ügyködni kezdenek a csapat legyilkolására. Hogy vették észre, hogy eltűnt a gyerek? Hogy találták meg olyan könnyen a kettévált hegymászókat? Mert nem volt GPS a kislány ruhájában, simán csak tudták, ki merre van, és vadásztak rájuk. Alison is simán megtalálja a többieket, pedig nincsenek kapcsolatban. Nagyon hamar ugyanott is vannak – így aztán semmi értelme nem volt kettéválni, ha a filmen ennyire közel van egymáshoz a két útirány. De szinte az egész cselekményen végig lehet így menni. Csak egy nagy hajsza, ami a logikát és a valószerűséget nagyrészt nélkülözi.

Nem mintha az akciójelenetekkel jobban jártunk volna. Vannak profi emberrablóink, akik olyan vadászpuskát szereznek be, ami lyukat üt egy emberbe. Mégis, hegymászóink le tudják futni a golyókat. Arról nem is beszélve, milyen nehezen halnak meg. Van, aki már három golyót is beszedett, tulajdonképpen kirobbant egy darab a mellkasából, de még él. Az a srác, talán Ed volt a neve, is jól bírja, aki zuhan egy nagyot, talán eltört a lába, de azért szalad, és csak akkor sántikál, amikor nem kell futni. Mindegy is, ebbe jobban bele se akarok gondolni, mert a maradék kedvem is elmegy a filmtől.

Tehát: a cselekmény akciófilmes blődség, az akciójelenetek se tetszettek. A hegymászás különben érdekel, szerettem a hegyeket is nézni a filmen, de ez a menekülés – lövöldözés vonal nem jött be. Mi marad? Humor nincs benne. Ok, a témába nagyon nem is illett volna, de így ez is kiesik. Se egy jó beszólás, se valami mosolygós. Dráma? Azzal próbálkoznak, de nem siker jól ez sem. Az önfeláldozó halálok kellene, hogy sírósak legyenek, de a végére már inkább azt éreztem, hogy mindenki halála jobb lenne. Érezni lehet, hogy egyetlen szereplőt hagynak majd csak életben, és melyikük lesz az.

A szereplők sem nőttek a szívemhez. Az emberrablókat a durva történeteikkel – patkányok megették az elrabolt gyereket, meg hasonlók – nem lehet bírni, de a hegymászó csapatról se tudunk meg semmit. Annyi a maximum, hogy az egyik páros házaspár és van egy gyerekük. Simán attól lesznek ők a jók, hogy mentik a gyereket.

A színészek se alkotnak emlékezeteset, de ebből mit is lehetne kihozni? A legnagyobb név Melissa George, még az egykori Eragon, Ed Speleers lehet ismerős.

A hegyeket szeretem, vannak szép vágóképek és az alapötlet se rossz, kár, hogy ennyire nem sikerült értelmesen átadni.

 

Hajszálon az életed – 5/2,5 a hajszának vannak jó pillanatai, de mélypontjai is bőven akadnak. Csak adrenalinlöket.

https://www.youtube.com/watch?v=_FDzBACiNfM

Mit várunk?

Cím: Black Adam

Készítők: DC produkció lesz, egyelőre a főszereplő biztos. Dwayne The Rock Johnson lesz a főszereplő.

Műfaj: szuperhősös, akciómit_83.jpg

Cselekmény: igazság szerint még nem tudni. A karakter képregényes előzményéből tudni annyit, hogy az egyik DC szupergonosz. Az ősi Egyiptomban volt rossz fiú, akit Captain Marvel (Shazam) hoz át a jelenbe, hogy hőst faragjon belőle. Azért bízom benne, hogy a filmen nem ez lesz.

Várható megjelenés: nem tudni.

Miért várós?

 • Ki vagyok éhezve egy jó antihős filmre. Deadpool óta nem volt ilyen.
 • Ha a Szikla bevállalta a főszerepet, akkor lesz jellemfejlődés. Ő nem szokott rosszfiúkat játszani, és a happy endért is oda van.
 • A Shazam azon DC filmek között van, amelyeket bírtam. Van egy tippem, hogy össze lesznek kötve.
 • Még annyira nem tudni semmit a sztoriból, hogy kíváncsi vagyok.

Don, a foci ereje

Kiskamaszos, focis, viszálykodó.

Don kénytelen iskolát váltani, egy verekedés miatt már nem lehet a régi osztálya, csapata tagja. Az új iskolában is azzal akar foglalkozni, ami mindent jelent neki. A foci. Csak éppen a helyi csapat egy nagyszájú, erős fiú vezetése alatt áll, aki nem akarja az új gyereket bevenni maguk közé. Don azonban lassan eléri a többieknél, hogy ne menjenek vakon Henry után, és meg akarják nyerni a bajnokságot. Így a nagyobb fiú kénytelen engedni a don.jpgnyomásnak, és maguk közé engedni a fiút. Don pedig vezetni kezdi a csapatot, és bevesz másokat is, ha azok elég jók. Ő karolja fel a horvát Milost is, akit eddig mindenki csak bántott. Don viszont felfigyel arra, milyen gyors a fiú. Hamarosan már látszik, nem a pályán vár rá a legnagyobb meccs: Henry több gondot okoz, mint a bajnokság más résztvevői.

Egy sportfilmnek nem kell okosnak lennie. Kicsit Hamupipőkétől si lopva venni kell egy reménytelennek tűnő csapatot vagy sportolót, aki keményen edzeni kezd, és a verseny esélytelen indulója hamarosan már ott találja magát a döntőben. Rocky, Vágta, megannyi tini románc tudta alkalmazni és sok siker is akadt.

Nem is értem, a Don miért van ennyire lyukasnak megírva. Egyszerűen fontos részek maradnak ki minden téren a történetből. Nem tudjuk meg, Don miért kell, hogy iskolát váltson. Volt egy verekedés. De kivel, miért? A srác nagyon nem az a típus, aki ész nélkül nekimegy másoknak. Inkább ő szokott a békítő lenni a látottak alapján. Már ott van egy történet, amit nem ismerünk meg.

Aztán, ahogy a csapat hirtelen egyre feljebb jut a bajnokságban. Mégis, milyen bajnokságban? A látottak alapján ez valami iskolák közti ifjúsági bajnokság, de nem derül ki, mi. Az sem, hogyan kerültek be rá. Nincs egy felnőtt, aki nevezte volna őket, vagy egy edző. Ha ez iskolai program, akkor minimum egy testnevelés tanár nem kellene melléjük? Ha meg teljesen független az iskolától, akkor még inkább lóg a semmiben, milyen versenyen is vesznek részt.

A csapat fejlődése is teljesen kimaradt. Nincsenek edzések, nem látjuk, hogy fejlődnek. Számomra teljesen ugyanazt játszották a film végén, mint az elején. Akkor mitől lettek hirtelen bajnok csapat? Hol marad a sportfilmek kiképzős része? Ők nem futnak, nem passzolnak egymásnak, csak meccsek előtt látjuk, ahogy azon megy a harc, ki kerül a kispadra és ki tart éppen Henry mellett.

Képesek voltak ebbe a filmbe egy szerelmi szálat is beleerőltetni. Ha 17-18 évesek lennének, de 15-16 is jobb lenne, még el is menne. Don nem csak Henry helyét veszi át a csapatban, de a barátnőjét is elszereti tőle. De most komolyan 10-11 éves gyerekeknél ilyen komolyan vett barátnős szálat kellett beletenni? Az kifejezetten irritált, ahogy Henry állandóan attól volt idegbajos, hogy a lány valaki mással fekszik le. Pedig itt a kézfogás volt a maximum, az egész filmben talán 2 csók csattant, és az is annyira röhejesnek néz ki ennyire kiskamaszok között… Azt az egész kiskamasz együtt járunk dolgot ki kellett volna dobni belőle.

Hiába van egy csapatnyi focizó gyerek is, ennek ellenére a karakterek is összemosódnak. Don, Henry, Milos és a kislány különülnek el, a többiek teljesen egyformák.

Mivel sportfilm lényegében, fontos lenne a sport is benne. A meccsek lehetnének izgalmasak is, de ezek szimplán csak untattak. Se humor, se adrenalin, és semmi.

Még csak pozitív üzenetet se lehet kihámozni belőle. Szült ez egyáltalán valamiről?

Pedig szeretem a versenyzős filmeket, sorozatokat, regényeket. De ezt nagyon nem bírtam.

 

Don, a foci ereje – 5/1,5 se gyerekfilmnek, se sportfilmnek nem elég. A semmiből lesznek bajnokok? Persze.

Run

Családi titkos, bántalmazó, menekülni próbáló.

Diane szülése komplikált volt, a koraszülött baba nem sok esélyt kapott az életre. Évekkel később Diane helikopter anya, aki nagyon nehezen viseli, hogy Chloe kezd felnőni, egyetemre akar menni és önállósodni. Egy csoportba is eljár, ahol hasonló cipőben járó szülők segítik egymásnak elengedni a gyerekük kezét. Chloe tolókocsival közlekedik, cukros és kiütésekkel is küzd, de mellette intelligens és érdeklődő lány, nagy álmokkal. Ám az run.jpgegyetemi felvételi értesítő csak nem érkezik meg, és egy alkalommal valami szokatlanra figyel fel. Az anyja táskájában lát az anyja nevére egy gyógyszert kiadva, amit este neki kellene bevennie, mintha a sajátja lenne. Nyomozni kezd, és egyre szörnyűbb felfedezéseket tesz. Az anyai szeretet nem csak felemel, de börtönbe is zárhat.

Úgy tűnik, elnézőbb tudok lenni a gyengébb filmekkel, mivel annyira lecsökkentek a komolyan vehető filmek, hogy régi filmekre és tévés produkciókra fanyalodok egyre jobban. (Meg sorozatokra, bele se akarok gondolni, mennyi sorozatot nézek újabban.) Így lehet, hogy a Run kapcsán sem arról fogok értekezni, hogy mennyire kiszámítható lett ez a thriller.

Pedig lehetne, mert a történet semmilyen meglepetést nem hoz. Aki a zsánerből látott már pár filmet – ha meg többet is, akkor fokozottan –, már a film ráérezhet az összes csavarra. Nem csak arra, hogy mi az igazság Chloe iskolájával, egészségügyi helyzetével, de még az anyjával kapcsolatban is. Végig ugyanaz volt bennem a cselekménnyel kapcsolatban: nem lepnek meg, folyamatosan azt a kiszámítható esemény történt, amit vártam.

Ennek ellenére nem rossz szájízzel köszöntem el a filmtől, mert a hangulata megvolt. A zenéje, a jelenetek, a színészi játék arra volt kihegyezve, hogy milyen fojtogató ez a helyzet, és volt benne feszültség. Ha még valóban meg is tudtak volna lepni, nem csak akartak volna, ha lett volna benne több eredetiség, akkor még igazán tetszhetett is volna.

Azt is könnyeden elnéztem neki, mennyire nem illenek benne össze dolgok. Logikailag akadnak nagy hiányok, és ezeken a film átsiklik. Onnan kezdve, hogy soha egy szó nem esik az apáról, itt csak anya van. Diane pont oda zárja be a lányt, és hagyja a terhelő bizonyítékokat elől, ahol a kerekesszékes lány eléri őket. Meg egyáltalán: minek volt elől az a doboz, szem előtt? Az lett volna a minimum, hogy teszi egy szekrénybe, vagy eldugja. Amikor már elszabadulnak az indulatok, nem gondolja, hogy ha eltűnik a postás, keresni fogják, és könnyen vissza lehet követni, kinél akadt el? Meg egyáltalán, mégis milyen orvosok vannak, ha jó 18 évig csinálhatta, amit? A kamasz lánynak meg természetes, hogy nincs telefonja, és az internet is korlátozva az anyja gépén, amihez engedéllyel nyúlhat. Egyáltalán, hol tanult a lány? Magántanuló volt? Az egyetemi felvételi eredményt várja, csak éppen lóg a levegőben, hogyan szerezte meg az eddigi tudását és mi az.

Belelovalom magam, de utólag. Nézés közben abszolút nem érdekeltek azok, csak vártam a végjátékot. Mi lesz a nagy összecsapás?

Az érdekessé tehetné, hogy Kiera Allen valóban tolókocsiban ül, nem csak a filmszerep kedvéért. De ne ez adja el a filmet. A színésznő is többért emlékezetes, mert hitelesen húzza a lábát. Paulson hozza Ratched karakterét, a színésznőt valahogy megtalálják az ilyen szerepek. Mondjuk, nem tudom, érdekes lenne-e, ha valami egészen mást próbálna ki. Ő lassan teljesen beleragad ebbe a thriller gonosz szerepkörbe.

Kétszereplős, mások csak nagyon mellékszereplők, ritkán is tűnik fel bárki más.

Tanulságot sem érdemes levonni belőle. Nem is az a célja.

Borzongató ugyan nem lett, de a hangulatos jelzőt nem sajnálom tőle, ami ellensúlyozza, hogy a cselekmény előre látható – ami egy thrillernél nem is kicsi gond.

 

Run – 5/3,5 töprengtem. Egyrészt, hangulata van és a kivitelre sem panaszkodom. De a sztori klisés.

https://www.youtube.com/watch?v=0Dhh7q9Us5c

Idézzünk!

Talán minden paradicsom egyforma. A végén valaki beleharap az almába, és minden szarrá megy. (Money Heist)

 

Mindig a kemény döntések indítanak el a lejtőn. Eltünteted őket a fejedből, vagy félrenézel egy másodpercre, és mielőtt rájönnél a másodpercből egy óra lesz, aztán egy nap egy év lesz. Aztán nemsokára a jó cselekedet fontossága tompa fájdalommá alakul, ami már alig emészt téged. Aztán arra eszmélsz, hogy egyre jobban racionalizálod a döntéseidet, míg egy nap rájössz, hogy közel sem az az ember vagy mint aminek hitted magad. Talán el tudod ásni ezt a gondolatot az agyad egy apró sarkába, hogy lenyeld a csalódást, hogy milyen emberré váltál. De ha nem, akkor talán felébredsz egy reggel egy röplabda méretű csomóval a torkodban, egy egzisztenciális kérdéssel szembenézve csinálod tovább, amit eddig vagy felállsz és megváltoztatod az életed? (For Life)

 

(Amikor egy tanács kisiklik…)

 • Soha többé nem lopok az apukámtól.
 • Helyes!
 • Sokkal könnyebb egyenesen a boltból lopni.
 • Miért mondod ezt nekem Gregory?
 • Valakinek csak el kell mondanom.
 • Ez nem gyóntatószék, Gregory.
 • Tudom. De gondoltam, ha akarsz valamit, szívesen lopok neked. Tök vicces dolog. (Ajkamon lakat)

 

(Munka közben, avagy készül egy bomba.)

 • Még nem láttalak munka közben.
 • Gondolom, bonyolultnak tűnik, de nincs benne semmi szépség. Csak vezetékek, elektromos áram, vegyi reakciók.
 • Hát, a szépséget túlértékelik. De bármit fel tudsz robbantani, és ez elég menő. (Becsületes tolvaj)

 

 • Készen állunk a támadás folytatására.
 • Nem folytatunk semmit.
 • De...
 • Nem látod, mi folyik itt? Mindannyiunkat tönkre akarnak tenni. Csak az hiányzik, hogy véletlenül megöljünk egy túszt, a hab a tortán.
 • Ezredes úr, most gyengék.
 • Ki van zárva. Emlékeztesselek, hogy már négyszer próbáltál bemenni? Mi a fene van ott? Ingyen piát osztogatnak? (Money Heist)

 

 • Nézzen szét a tehetségkutató esténken! Van itt egy kutya és tud zongorázni. Az a poén, hogy még csak nem is Beethoven.
 • Az a poén, ha azt hiszem, találok hozzám méltó tehetséget. (Kisvárosra hangolva.)

 

(Van abban valami tragikomikus, ahogy Wallander és az egyik nyomozója próbálnak bejutni a gyanúba keveredett társuk lakására.)

 • Feszítővasat kellett volna hozni. Ha be kell törni az ajtaját. Én még sosem voltam itt. És te?
 • Nem. (Kopog, nincs válasz.) Be kell mennünk.
 • Én be tudom rúgni. Akarod, hogy berúgjam? (Wallander)

 

 • Van önkéntes?
 • Én nem. Nekem nem megy.
 • Kuka fél a késtől.
 • Nem, elveim vannak. Nem okozok szenvedést állatoknak.
 • Katona vagy. Embereket ölsz. Nem értem a problémát.
 • Az ember egy dolog, az állat egészen más. Szeretem az állatokat.
 • Az állataktivista gyilkos. (Money Heist)

Becsületes tolvaj

Korrupt rendőrös, igazságért küzdő, bűnt feladó.

Tom Dolan szakmai körökben legendásnak számít. Már 8 éve bankot rabol, be- és kimegy, nem ért senkinek és milliókkal távozik. A rendőrségnek még csak ötlete sincs, ki lehet ő. Tom költözik, és a raktár bérléskor megismerkedik a csinos Annie-vel. Egy évvel később az összeköltözésen gondolkodnak, és Tom tiszta lappal akarja folytatni a nővel. Az FBI-t hívja fel, és ajánl alkut: minden dollárt visszaad, semmit nem költött el. Cserébe 2 évre megy fegyházba, teljes látogatással. A vezető nyomozó nem hisz neki, két fiatalabb ügynököt küld ki becsuletes_tolvaj.jpgelbeszélgetni a férfival. Ők Tom utasítása nyomán megtalálják a lopott pénzt és elcsábulnak: megtartják a milliókat, Tomot kiiktatják. Ám balszerencséjükre Baker pont most ellenőrizné le a munkájuk, megölik a felettesük és Tomra akarnak mindent kenni. Az egykori katona, robbantási szakértő azonban nem adja olcsón a bőrét és küzd az igazságért.

Kezdjem azzal, amin a fél film alatt törtem a fejem, és most nevethetnékem van, mert rájöttem a megoldásra? Az egyik szereplővel kapcsolatos. Annyira ismerős volt Hall ügynök… majd a színészeknél elmesélem, honnan. Nem ezzel kezdem!

Hanem azzal, hogy Liam Neeson megint akciópapa szerepkörben látható. Úgy tűnik, az Elrabolva nagyon meghatározza, hogy milyen filmeket láthatunk még a színésztől. Egy erősebb mezőnyben, ha rendesen kapnánk az újabb és újabb mozikat, nagy valószínűséggel arról írnék most, hogy korrekt, de vérszegény filmet kaptunk. Akciópapa – már ebből is érezni, hogy ez azért nem olyan, mint amikor egy életerős férfiember keveredik helyzetbe.

Ám a filmpiac pang, és Neeson csinálja talán idősen is legelegánsabban az akcióhős szerepkört. Ő nem vállal be olyasmiket, amivel pl. Stallone kinevetteti magát. Azt nem hinném el, hogy a hatvanas vagy öregebb simán leveri a harmincas, negyvenes korosztályt. Nem is lehet velük olyan jeleneteket forgatni, mint a fiatalabbakkal, látszik, hogy már más a terhelhetőségük. Neeson karakterei azonban az eszükkel dolgoznak és a tudásukkal. Kemények, jó beszólásaik vannak és nem ököllel aratnak diadalt. Tom is ilyen figura.

Az sem egy rossz döntés, hogy azért nem fiatal színészekkel vették körbe. Bár a két korrumpálódó ügynök fiatalabb – Courtney az ismertebb, ő pl. a harmincas évei első felében jár –, a vezető ügynökök, a barátnő idősebbek náluk. Nem kiugró, nem nagypapának néz ki Neeson a többiek mellett. Pacsi a szereposztónak.

Ha már szereposztás. Hall ügynök. Az eljátszója volt Hamilton fia a musicalben, a DVD verzión is ő tűnt fel. Onnan ismerem, csak rövidebb a haja és nem énekel itt. (Különben a Hamilton még mindig alap, most éppen a Harkness könyvekből készült boszorkányos – vámpíros sorozatban láttam olyan részt, amin az egyik szereplő a Hamiltonra húz fel poént.)

A tempó kielégítő, nem unatkoztam. Mindig van valami fordulat, ami mozgásban tartja az eseményeket, és az is szépen összeáll, hogyan győz az igazság. Ugyan az akciókban ott van a már említett jelleg, de nem is hiányzott nekem most több. Akad pár robbantás, hiszen Tom ennek a szakértője, és pisztolypárbaj fordul még elő. Az autós üldözés felejtős. Bár volt olyan jelenet is, de nem volt látványos.

Egyszerűek a karakterek, a legtöbben csak pár vonással jellemzettek. Tom kap szomorú előtörténetet, hogy könnyen drukkoljunk neki. Annie belevaló, Nivens ügynök meg nagyon látványosan veszti el a kontrollt. Van különben cuki kutya is!

Máskor nem, de most jól szórakoztam ezen is. Ebben éreztem a mozifilmet, ha nincs is mozi.

 

Becsületes tolvaj – 5/4 új filmek dömpingjében kevesebb lenne, de jelenleg ez is korrekt krimi akció. Korrekt a casting.

HONEST THIEF Official Trailer (2020) Liam Neeson Movie - YouTube

5 film, amit látnod kell

Komédiák

f5_74.jpg5: High Society – Anabel kénytelen rájönni, hogy elcserélték csecsemőként a kórházban, így nem egy milliárdos lánya, hanem egy külvárosi senkié. Amikor a gazdag család kiakasztja, beköltözik a vér szerinti rokonaihoz és próbál itt boldogulni. Nem megy egyszerűen – szerencsére van itt egy jóképű rendőr, akivel összefoghat.f4_83.jpg

4: Parasztvakítás – Grisa egy orosz milliárdos fia, aki következmények nélkül bármit megtehet. Az apjának egy nap azonban elege lesz és merész projektbe kezd: filmes stábbal létrehoznak egy középkori vidéket, és a sráccal elhitetik, hogy f3_94.jpgvalahogy visszakerült a múltba, parasztként. Meg kell javulnia, hogy hazamehessen.

3: Hétköznapi vámpírok – Taika Waititi már a Thor előtt is alkotott emlékezetes filmeket. Ebből még sorozat is készült. Adott ugyanis pár vámpír, akik a külvárosban tengetik az öröklétet. Elég nagy lúzerek, csak éppen vámpírok. Egy stáb pedig lefilmezi, hogy lehet örökké élni alig alkalmazkodva a korhoz.f2_98.jpg

2: Dollár, kanna, szerelem – John és Alice csak boldogulni szeretnének, de az anyagiak miatt fájhat a fejük. Míg a kezükbe nem kerül egy mágikus kanna – amely pénzzel jutalmazza a fájdalmat. Így a pár rákap egymás verésére – van, ami azonban ennél is jobban fizet. A lelki sebek drágábbak, ahogy mások fájdalma is kifizetődik. De mi marad így két jó emberből?

1: Palm Springs – egy időhurok, de kicsit másképpen. A helyszín egy lagzi. A menyasszony nővére kicsit berúg, és összejön a sráccal, aki kimenti a köszöntő beszédből. Mire feleszmél, egy fegyveres a nyomukban, és a srác egy fura barlangba menekül. Sarah követi, és a nap újraindul. A lány és Nyles kénytelen ugyanazt a napot újra és újra megélni. Mivel elmenekülni nem lehet, akár élvezhetik is a helyzetet – Sarah pedig gondolkozik a kiúton is. Lehet, hogy a hurok ideje alatt még az életük is rendbe tudják tenni?f1_95.jpg

süti beállítások módosítása