Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

First man - Az első ember

2018. június 22. - BBerni86

Nézzük csak a tényeket, miért lehet érdekes!first_man.jpg

  • Egy sikeres életrajzi könyv az alapja egy olyan emberről, akinek a nevét mindenki ismeri. Neil Armstrong. De mit tudunk azon felül, hogy ő volt az első ember a Holdon? Ha csak annyit, amennyit én, kell ez a film, hogy okosodjunk!
  • A rendező Damien Chazelle. Akinek nem lenne ismerős, eddig két olyan remekművet tett le az asztalra, mint a Whiplash (hatalmas kedvencem) és a Kaliforniai álom. Az utóbbiért Oscart nyert, amivel ő lett minden idők legfiatalabb nyertese a kategóriában.
  • Ahogy elnézem a trailert, a sztorit, a szereposztást, ez is hatalmas Oscar kedvenc lehet.
  • A cselekmény a trailer alapján egyszerre lesz karakter- és cselekményközpontú. Armstrong házassága és családja hozza a drámát, míg maga a holdra szállás kivitelezése a nagy kaland. Várható tehát jó látvány és érdekes történet is mögötte.
  • Ryan Gosling - kell ennél többet mondanom? Tehetség és remek kiállás egy személyben. Én már a Kaliforniai álom idején is inkább neki adtam volna az Oscart, mint Emma Stone-nak. Talán majd most? Bár ezen még korai gondolkodni, messze még a jövő február.
  • A szereposztás Gosling mellett bitang erős: a neje a The Crown sztárja és az új tetovált lány, Claire Foy. Corey Stoll, Kyle Chandler, Jason Clarke és kisebb mellékszerepekben is olyan színészek, akik sok-sok sorozatból vagy erős karakterszínészként ismerősek lesznek.

A DreamWorks készítette, várhatóan ősszel kerül a mozikba.

Nálam várós!

https://www.youtube.com/watch?v=ZkY8zP3WqJI

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr1814058916

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása