Minden napra egy film

Minden napra egy film

Heti meglepetés

The Sinner S02

2018. augusztus 07. - BBerni86

the-sinner20186151434705.jpgA héten már jön a második rész, így hamar jelzem, hogy itt a pszichosráma/krimi új évada, ami nagyon durván bekezdett. Az első 10 perc sorozatba ritkán üt ekkorát. Mivel előismeret nélkül álltam neki, még az állam is leesett.

A The Sinner (A bűnös, ha nagyon fordítani akarom) 2. évadában nincs olyan név, mint az elsőben volt Jessica Biel, de így sincs ok panaszra. Bill Pullman nagyon szerepben van, és érkezett Carrie Coon, aki már veterán sorozatsztárnak is elmegy.

A sztori tele kérdőjellel, már alig várom a folytatást. Spoiler nélkül annyit róla, hogy van egy gyilkosunk, és rá kell jönni, miért tette, amit. A tett, a gyilkos személye is döbbenetes. Jó kis pszicho-sorozatnak tűnik ennyiből. Spoilerrel bővebben - kijelölés után, hiszen fehér a tinta: anya, apa és a 11 év körüli fiuk kirándulni mennek. Lerobbannak, meg kell szállniuk egy hotelben. Másnap reggel a fiú teát csinál nekik. Amit megmérgezett - végignézi a haldoklásuk, elrendezi a testeket, majd az erdőben sokkot kap. Hogy még durvább legyen a sztori, már az első részben jönnek az ellentmondások: rossz irányba mentek a nyaralási célhoz képest. A gyereknek semmi cucca nincs náluk. És a kórházba beállít egy nő, aki állítja, a gyerek az ő fia. Lesz itt még meglepetés, azt hiszem.

5 részre van tervezve, úgyhogy durván egy hónap múlva majd mesélek róla többet.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr1714164067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása