Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

Glass

2018. augusztus 17. - BBerni86

https://www.youtube.com/watch?v=95ghQs5AmNk

Várakozás és félelem keveredik bennem e film kapcsán. Annyira szeretném, ha zseniális lenne! Annyira szeretném, ha rontaná el az élményt, amit a Széttörve jelentett!

Készítők: M. Night Shyamalan a rendező, aki rögtön kasszát robbantott és a mennybe ment a Hatodik érzékkel. Aztán megindult a lejtmenet, ha volt is egy-egy emlékezetesebb filmje, semmi nem ért a szellemet látó kisfiú nyomába. Majd jött, nem is oly rég, a Széttörve. Ami ütött, de nagyon. A szereplők közt ott van a két eredetfilm minden neve: James McAvoy, aki már a trailer alapján akkorát játszik, hogy nem is értem, miért nem jelölik már valami komolyabb díjra, már járna neki. Anya Taylor-Joy, Bruce Willis, Samuel L. Jackson is jönnek vissza – Bruce ugyancsak megérdemelne már egy jó szerepet, jó előadásban. Mert valljuk, jó Bruce Willis film egy ideje nem volt. Újoncként pedig az AHS örökös tag Sarah Paulson jön.

Történet: egyelőre nem sokat tudunk. Van egy szanatórium, vagy valami, ahol Paulson ezekkel a karakterekkel letoltes_12.jpgfoglalkozik. Aztán majd elszabadulnak, és jön a baj. Nem is akarok többet tudni egyelőre, lepjen csak meg a film!

Miért várjuk:

  • a casting, főleg McAvoy, aki várhatóan iszonyatosan nagyot játszik majd itt.
  • roppant érdekel, hogy gyúrják össze a Sebezhetetlen és Széttörve világát.
  • thriller és horror kombináció.
  • eredeti sztori.

Megjelenés: 2019 év eleje, várhatóan január.

Visszatérünk a filmre akkor, én tuti megnézem!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr4914169775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása