Minden napra egy film

Minden napra egy film

Meglepetés megjelenés

Bodyguard

2018. augusztus 29. - BBerni86

A BBC őszi dráma dobása lehet a Bodyguard, melyben megvan a két fontos összetevő:

  • érdekes a cselekménye. Egy háborús veteránnak, most ügynöknek egy olyan politikust kell védenie, akinekmeglepi.jpg nagyon nem ért egyet a politikájával. Így lehet számítani arra, hogy az akciójelenetek mellett kapunk érdekes vitákat is.
  • nagyon bírom a főszereplőt. Richard Madden. Ismerhetitek, mint Robb Stark, Kit herceg – igen, én az angolt használom. A magyar szinkron ócska és dühítő megoldására emlékezni se akarok –, vagy Cosimo Medici. De a Bastille Day is jó volt vele. Ok, nem megyek át rajongóba, csak annyira, hogy ha gyenge a sztori, miatta én akkor is végigtolom az évadot.

De ettől nem félek, a BBC minőséget szokott letenni az asztalra: történet, látvány és szereplők is rendben. Majd évad végén mesélek!

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr2614208427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása