Minden napra egy film

Minden napra egy film

Heti meglepetés

2018. augusztus 31. - BBerni86

Kezdések a mai napon:

- Ozark 2. évad - Bateman sorozata, melyben egy könyvelő az életét mentve vidékre megy a családjával, de több jack_ryan.jpgozark.jpgmilliót tisztára kell mosnia, ha életben akarnak maradni. Természetesen zűrt zűr követ, a helyi bűnözőkkel és a városi maffiával is meggyűlik a család baja.

- Jack Ryan 1. évad - ismerős lehet a karakter Tom Clancy regényeiből, vagy a filmvászonról. Ő az a karakter, aki katonából CIA ügynök, majd az államok elnöke is lett. Tippre ebben a szériában ügynökként fogjuk látni.one_dollar.jpg

- One dollar 1. évad - adott egy kisváros, ahol egy egydolláros bankjegy jár körbe. Akik keze közt megfordult, érintettek egy gyilkossági ügyben. Thriller, ennyi alapján engem érdekel.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr1214214219

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása