Minden napra egy film

Minden napra egy film

Quantico

3. évad

2018. szeptember 02. - BBerni86

Ügynökös, akciós, világmentős, barátos.

Alex Parrish maga mögött hagyta a múltját és az ügynökségeket. Új néven, új személyazonossággal él már három éve Olaszországban, ahol lett egy szerelme, akivel közösen nevelik a férfi kislányát. De a múlt nem ereszt, Alex kénytelen visszamenni még egy ügyet megoldani. Fel is kérik, hogy maradjon, legyen része az új, titkos és exkluzív ügynökcsapatnak. Mivel attól fél, hogy veszélyt hoz Andreára és a lányára, marad a csapattal. Bár nehezen emészti meg, hogy távollétében Ryan és Shelby nem csak összejöttek, már házasok is. A csapatot Owen vezeti, és behozza magával korábbi kollégáját, Jocelynt, akinek pályáját egy sérülés törte meg. Terroristákquantico.jpg nyomába járnak, míg egy ír maffiavezér vendettát nem hirdet a csapat ellen.

Kinek érdemes még néznie ezt a sorozatot? Egyetlen célcsoportot találtam. Akiknek elég annyi, hogy Priyanka Chopra testhezálló vagy sokat mutató ruhákban szerepel. Be is lőttem a célközönséget a kamasz fiúkra, olyan férfiakra, akik soha nem nőnek fel és ennyi. Magam se értem, minek néztem én ezt végig.

Bár egy ok eszembe jut. Ez a záró évad, sajnos ezzel engem mindig meg lehet venni még pár részre. A nyamvadt Suits is mindig ezzel húz csőbe…

De nézzük kicsit jobban a sorozatot! Eleve kevesebb részből áll, és még ez se állt össze. Az elején a teljes megújulás jegyében új csapatot állítottak fel, akik aztán heti ügyeket oldottak meg. Abba inkább nem is megyek bele, hogy miért röhejes, hogy mindig ugyanaz a pár ember kerül bele az ilyen titkos akciócsoportokba. Most komolyan, ők dolgoznak csak a Cégnél? Sokat elmond az is, hogy egy olyan ügyük sem volt, ami olyan nyomot hagyott volna, hogy most példaként fel tudnám hozni.

Csak 40 perc egy rész, de még ennyit se sikerült izgalmasra kihozni. Kis álnyomozás, egy beleerőszakolt akciójelenet, meg egy olyan, amiben Chopra valami ruhakölteményben billeghet, és ennyi a recept.

Olyannyira nem futott a szekér, hogy az évad második felére visszatértek az átíveléshez. Felbukkant egy ír maffiózó, akivel az évad második felében fogócskáztak. Ez talán egy fokkal nézhetőbb volt, de csak egy fokkal.

Annyi minden idegesített ebben az évadban! Soroljam?

  • Visszatértek a törzsszereplők, és olyan hiteltelen, hogy mindig belőlük lesz a csapat.
  • Shelby és Ryan házassága a semmiből – most komolyan, hányadik nagy Ő-nél járnak már a három évad alatt? Bár ők még mindig jobbak együtt, mint amilyen agymenés volt Alex és Ryan között két évadon át.
  • Andrea halála az évad végén. Az újonnan bevett lány halála 3 rész alatt. Akkor már minek kellett beleírni? Mondjuk, az indiai srác se járt jobban. Andrea meg annyira bután hal meg, hogy az már Darwin-díjért kiált.
  • Ahogy mindenki egyszer minimum beleszeret Alexbe. Itt se bírták kihagyni, hogy az egyik új ügynökkel ágyba dobják.

Átlagos vagy gyenge minden téren, a legjobb tényleg az benne, hogy ezzel vége.

 

5/2,5 megújult a sorozat, de egyben ki is ürült. Buta szálak, agyatlan akció, Chopra show.

https://www.youtube.com/watch?v=rkNPhOfHDRk

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr614217041

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása