Minden napra egy film

Minden napra egy film

Heti meglepetés

2018. szeptember 22. - BBerni86

meglepi1.jpgÚjabb sorozatnyitányok a héten, mindkettő ráadásul egész évados premier, szóval lehet darálni:

- The first - az ember először készül a Marsra. Az utolsó pillanatban a kapitányt meglepi2.jpglecserélik, aki a tévéből követi az eseményeket. A világ nagy részéhez hasonlóan így élőben láthatja, hogy az űrhajó felrobban. Rohan vissza a bázisra, segít a családokkal és a kármentésben. De a projekt nem állhat meg, valakinek elsőnek kell lennie. Ígéretes a szereposztás is, Sean Penn is bevállalt egy sorozatot. De ez az a sorozat, amiért Natascha McElhone otthagyta a Designated survivor-t. Akinek bejött a Marsi/Mentőexpedíció, ennek is adhat egy esélyt!

- Maniac - adott két fiatal, akik gyógyszer kísérletben vesznek részt. Menet közben egymásba szeretnek, de mi a valóság és ami a gyógyszer hatása? Szürreális sorozat, egyedi, és a két főszereplő a bevonzó erő. Jonah Hillért én nem rajongok, de Emma Stone-t bírom. Majd meglátjuk, milyen lett.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr614255173

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása