Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

Dark Phoenix

2018. október 05. - BBerni86

https://www.youtube.com/watch?v=QWbMckU3AOQ

Cím: Dark Phoenixx-men_dark_phoenix_news_images_sophie_turner.jpg

Készítők: Simon Kinberg gyermeke lesz, aki benne van a forgatókönyvtől kezdve a produceri teendőkön át egészen a rendezésig mindenben. Ami azonban izgalmasabb, a stáblista. Az újított X generációból mindenkit vissza tudtak csábítani, még Jennifer Lawrence is belebújik a karaktere kék bőrébe, holott legutóbb még azt nyilatkozta, soha többet. De jön mellettük McAvoy, Fassbender, Hoult, Sheridan, Shipp, Smit-McPhee, Peters. A főszerep Sophie Turneré, meglátjuk, mire jut Stark farkasbunda nélkül… és Jessica Chastain is csatlakozik a stábhoz. Ütős egy lista.

Műfaj: sci-fi, akció, képregényfilm

Tartalom: az X csapat merész küldetéseket vállal, és az egyik során Jean Grey bekap egy nagy adag kozmikus sugárzást. A lány elkezdi elveszteni a kontrollt a képességei felett, és egy idegen, zseniális identitás sugalmazására lassan szárnyra kel a Sötét Főnix. Új szupergonosz születik, vagy a csapat visszahúzza Grey jobbik felét? Legalábbis a Wiki szerint. A trailer alapján simán elég az is, amit Charles eltitkolt előle, és az egyre nagyobb ereje, hogy más utakat kezdjen el keresni.

Megjelenés: 2019 júniusa, előreláthatólag

Miért várós:

  • a stáblista önmagáért beszél. Nekem McAvoy, Fassbender és Chastain a bevonzó nevek, de itt tényleg mindenki tett már le valamit az asztalra.
  • egyszerre tartok tőle, de reménykedem is benne, hogy Sophie Turner felnő a feladathoz. Elárulom, ő az a Stark, akinek a teljes családból legkevésbé fájna az elvesztése. De most adok neki egy esélyt, a trailer alapján itt jobb lesz, mint GoT berkekben. De majd kiderül!
  • az X filmek látványosak. Szerintem ez is az lesz.
  • Bután hangzik, de tetszett a zenéje is.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr4814278111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása