Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

Not another happy ending

2018. október 12. - BBerni86

Cím: Not another happy ending

Készítők: a rendező nem a nagy nevek közül van, a stáblistán annál több ismerősre akadtam. Karen Gillan (Jumanji, Galaxis őrzői), Iain De Caestecker (Agents os SHIELD), de kap egy esélyt tőlem a francia származású Stanley Weber is.

mitv_1.jpgMűfaj: romantikus komédia

Tartalom: Tom leszerződik az elsőkönyves Jane-nel, akinek a könyve hatalmasat tarol. Mindenki őt olvassa, és az új könyve igazi bombasiker lehet. Csak éppen Jane képtelen írni. Tom kénytelen rádöbbenni, hogy Jane a könyvturnén szerelmes lett, boldog párkapcsolata van, sikeres. És ha Jane boldog, nem tud írni. Neki ahhoz bánat és trauma kell. Így Tom a segédjével, Roddyval akciózni kezdenek, hogy a lányt érje pár rossz élmény. De mi van, ha a rámenős könyvkiadó többet kezd érezni a lány iránt, mint szakmai érdeklődés?

https://www.youtube.com/watch?v=1xmweTUqjkA

Várható megjelenés: most kapaszkodjatok meg! Ez egy 2013-as film! És nálunk ki hallott róla? Most, ti. Se forgalmazója, se semmi. Vagyis csak a remény van, hogy majd egyszer nálunk is meg lehet nézni.

Miért várós?

  • a trailer alapján és előző filmjeikből sok színészt bírok. Caestecker a kedvenc SHIELD ügynököm, Gillant is bírom Jumanji és Galaxis őrzői után, és Stanley Weber helyes. (Szerintem még filmben nem láttam, de ebben majd fogom.)
  • annyira szeretnék jókat nevetni! Ezen talán majd tudok.
  • könyvkiadás, regényírás – bejön a téma.
  • még a szerelmi szálat is aranyosnak találom ennyi alapján.
  • a kutya vevős és gyilkolós párbeszéd. Kész.
  • vajon a film címe előrevetíti a végét?

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr8314282153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása