Minden napra egy film

Minden napra egy film

GameDay

Felnőni...

2018. november 24. - BBerni86

Gyerekszínészek voltak, vannak és lesznek is. Az alábbi képen van múlt idézés, és itt a jelen. Össze tudjátok párosítani őket, esetleg a nevük is megy?

Azért egy kis segítséget adok. Aki gyerekként szellemeket látott, legutóbb az X-aktákban láttam fejtörést okozni Muldernek. A Jurassic Park alapítójának unokája idén királynői bandát alapított. A csokigyárba kiránduló Charlie pedig az édességipar helyett a kórházban keresi a fizetését.game1.jpg

 

Megoldás - Tovább!

Haley Joel Osment a Hatodik érzékkel ugrott nagyon magasra, ma már csak mellékszerepel ebbe-abba.

Joseph Mazzello a Jurassic Park első részében még gyerek volt, kiugróan nagy alakítása nem volt, de idén meg lehet jegyezni az arcát a Bohém rapszódiából. (Nekem különben az ő karaktere volt a legszimpatikusabb a filmből, bár tudom, hogy azért az igazi zenész nem ilyen jófiú volt.)

Freddie Highmore sok gyerekszerepe közül az egyik legismertebb a Charlie és a csokigyár címszerepe. Napjainkban a The Good Doctorral hajt a Globe-ra.game2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr4114388042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása