Minden napra egy film

Minden napra egy film

Várható heti megjelenések

2018. december 10. - BBerni86

Mozi:

- Álommeló - JLo olyan állást kap, amihez se képzettsége, se lehetősége, de személycsere miatt bizonyíthat. Romkom a Dolgozó lány nyomában.

- Aquaman - előre félek tőle. A DC próbálkozik, Aquaman nagyon formabontó is. Momoa kiválasztását még mindig emésztem. Vajon milyen lett a film?

- Milliárdos fiúk klubja - kis átverős dráma, szerintem jó szereposztással, de van egy olyan sejtésem, hogy nem sokakat fog érdekelni.

- Pókember - Irány a Pókverzum - még nem a Marvel mozi. Ezzel vannak fenntartásaim is. Majd meglátjuk.

A hétvégén kénytelen voltam vizsgára magolni, így a tervezett Robin Hood mozizásomból nem lett semmi. A kritikák kezdenek különben is nagyon elbizonytalanítani. Na, mindegy, RH helyett egy hét közbeni mozifilm élményt mesélek holnap.A jelszó: francia filmből sose elég!

DVD:

- A védelmező 2.

- Lajkó - Cigány az űrben

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr7414454412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása