Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2019. február 08. - BBerni86

Cím: Dumplinmit_5.jpg

Készítők: női film lesz, készítők tekintetében is. Anne Fletcher rendezi, és bár most nem Sandra Bullock a főszereplője, jön egy másik ismert komika. Jennifer Aniston. Aki sorozatnéző, talál még ismerős neveket a stáblistán, bár csak mellékszerepekre. Bax Taylor-Klaus (Scream) és Dove Cameron (Utódok, The Agents of SHIELD). A főszerep Danielle Macdonald kezében landolt, az az első nagyobb szerepe. Ismerős lehet még Odeya Rush és Luke Benward neve ilyen-olyan tinifilmekből.

Műfaj: ifjúsági komédia

Cselekmény: Williowdean nem éppen olyan lány, amilyet az anyja elképzelt. Az egykori szépségkirálynő lánya jóval teltebb az anyjánál, de nem hagyja, hogy ez hatással legyen az életére. Mi több, benevez arra a versenyre is, amit az anyja annak idején megnyert. A példa ragadós lesz, a versenyre sorra jelentkeznek a szépségideáltól messze levő tinik, felforgatva ezzel a versenyt, és texasi városuk életét is.

Várható megjelenés: 2019 tavaszán (talán március)

Miért várós?

  • Regényből készül, nálunk is olvasható. (A Maxim adta ki.) Még nem olvastam, de talán a film után megjön a kedvem.
  • Már nem is emlékszem, mikor láttam Anistont legutóbb filmen.
  • Remélhetőleg vicces lesz, friss. Majd kiderül!
  • Egy kis társadalomkritika? A szépségkultuszra rá is férne.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr6914612032

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása