Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2019. február 10. - BBerni86
  • Sötét elmék

Ruby rájön, hogy az egész menedék egy nagy átverés. A rajta kívüli egyetlen narancs, Clancy, nem csak a tábor vezetője, de egyben áruló is, aki továbbra is összedolgozik a kormánnyal. Miután megpróbálta a lányt megerőszakolni, és eltanulta az emlékek kitörlésének a képességét is, különösen veszélyes ellenféllé válik. Liam4_9.jpg így is támadna, de Ruby más tervet talál ki.

Megnyomja a Cate-től kapott jelzőt, és kimentik őket a Liga emberei. Liam nem örül, ő nem akar a Liga fegyvere lenni. Ruby a segítségért viszont megígérte, hogy marad, és harcol az oldalukon. Ezt egyféleképpen teheti meg, ha a fiút elengedi. De Liam nem menne el nélküle. Így Ruby kitörli az emlékeiből magát, és Liam elmegy.

Ruby pedig a seregek élére áll, már nyíltan is vállalva, hogy ő narancs.

  • Az a hülye szív

David nagyon rosszul lesz, meg is kell műteni. Az anyja és Lenny járnak vele a gyógytornára is. A fiú 16. 1_4.jpgszületésnapjára aztán mindent megszerveznek, amit csak kívánhatott. Lesz buli, limuzin, és a helyes lány is, akit a stúdióban ismert meg. Lenny és a fiú anyja is jókat mosolyog a képeken, amiket a fiú küld nekik a napjáról.

Lenny visszaül az iskolába, orvos akar lenni.

David annyira rendbe jön, hogy még mindig él és küzd. Már 20 elmúlt, és mutatnak egy fotót róla és legjobb barátjáról, Lennyről.

  • Utódok 2.

A csapat az estélyre készül, de Mal már saját magaként akar menni, nem a hercegnő imitátorként, akit hónapokig játszott. Nagy sikert arat a saját stílusát tükröző ruhában és lila hajjal is. Ben szülei meg is jegyzik neki, hogy büszkék rá, és jobb társat nem is kívánhatnának a fiúknak.

Ben érkezik, bocsánatot kér Maltól, majd bemutatja az udvarnak a szerelmét, Umát. Mal teljesen összetörve távozna a barátaival, de akkor leleplezik Ben ajándékát a szerelmének. Elkészült az üvegablak, amit az egész részben titkon rakatott össze. Ott van rajta Ben és Mal, ahogy a lány igazán önmaga. Zöld szemekkel, lila hajjal és 3_10.jpgruhában. Ben is a képre bámul, és valami megváltozik.

Mal megérti, Uma mágiával érte el, hogy Ben idehozza és szeresse. A lányok között kitör a harc. Uma a félig polip alakban, ahogy Ursula is szokta, míg Mal, szintén az anyjától örökölt képességgel sárkánnyá változva küzd. Ben közéjük veti magát, és békét akar teremteni. Hallgatnak rá, és Ben királyi szavát adja, hogy folytatja az Elátkozottak szigetének rehabilitációját. Nagy bulit csapnak, ahol már mindenki a párjára talál, Mal Ben oldalán tündököl, és a fiú gyűrűje is visszakerül az ujjára.

A következő tanévre újabb diákokat hívnak át magukhoz.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr514614152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása