Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2019. április 05. - BBerni86

Cím: Once upon a time in Hollywood

Készítők: ha mindent felsorolok, leérek a lap aljáig. Ez lesz a következő Tarantino film, és a rendező szokása szerint hatalmas sztárdömpinget hozott össze. Leonardo DiCaprio, akinek Brad Pitt játssza a kaszkadőrét. Margot Robbie, mint Sharon Tate. Al Pacino, Dakota Fanning, Damian Lewis (Steve McQueen szerepében), Emile Hirsch, Luke Perry, Lena Dunham, Timothy Olyphant, Damon Herriman itt is megkapta Manson karakterét, ahogy viszi a Mindhunterbe is. Brutális névsor, nem?mit_12.jpg

Műfaj: Tarantino vegyítő művész. Fekete komédiába oltott krimi?

Cselekmény: adott egy lecsúszóban levő egykori western sztár, őt játssza DiCaprio. Akinek Sharon Tate a szomszédja. Hollywood fénykorában járunk, amikor olyan sztárok játszottak és szórakoztattak, mint Steve McQueen és Bruce Lee. Amikor Charles Manson örökre beírta magát a sorozatgyilkosok legendáriumába.

Várható megjelenés: július vége

Miért várós?

- Tarantino mindig ad valami pluszt, érdekel, most mi lesz az.

- Hollywood aranykora, izgalmas téma.

- Manson gyilkosságok, láttam már feldolgozva, de ez jobbnak ígérkezik.

- Pitt és DiCaprio együtt, kell ennél több?

- Ide másoljam a készítők sorát? Brutális.

- A fekete humor nekem bejön.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr8514730343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása