Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2019. április 12. - BBerni86

Cím: Az – második fejezetmit_13.jpg

Készítők: az első sikerét folytatja a stáb, csak gyerekek helyett felnőttek küzdenek a gonosszal. Nem bízták a véletlenre, a stáblista olyan erős, amilyennel horror talán még soha nem büszkélkedhetett. James McAvoy, Jessica Chastain, Bill Hader is küzd majd a Bill Skarsgard formálta bohóccal.

Műfaj: horror

Cselekmény: 27 telt el, és a csapat tagjai emlékeznek az esküjükre. Ha Az visszatér, ők is eljönnek, hogy leszámoljanak vele. Ezúttal végleg. Az valóban eljön, gonoszabb és kegyetlenebb, mint valaha. De ki fog végezni a másikkal?

Várható megjelenés: 2019. szeptember eleje

Miért várós?

  • Az első rész nagyon jó volt, reménykedem a folytatás minőségében is.
  • Van esély egy jó horrorra, ami nem a Démonok között istálló terméke – már annyira unom az apácát, meg az ijesztő babát, más kell!
  • Láttátok a szereposztását? James McAvoy önmagában bevonzana, de más kedvencek is leszerződtek a filmbe.
  • Nagyon durva, amit Skarsgard ki tud hozni egy horrorból – lassan King specialista a srác. Hol vannak már azok az idők, amikor szépfiúkat játszott…

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr10014752007

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása