Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2019. május 03. - BBerni86

Cím: Jokerjoker-2019-movie-4k-g0.jpg

Készítők: Todd Phillips készíti az újabb verziót, aki eddig inkább komédiában remekelt – neki köszönhetjük a Másnaposok trilógiát. A szereposztás erősnek ígérkezik: Joaquin Phoenix válhat Jokerré, de fontos szereplő lesz Robert De Niro is. Szerelmi szálnak Zazie Beetz érkezik, akit sokunk a Deadpool 2. Dominójaként ismert meg.

Műfaj: képregényfilm, maffiafilm

Cselekmény: hogyan született meg Joker? Arthur Fleck egy sikertelen komikus volt, aki a megélhetésért fordult a bűnözés felé. Ami színpadon nem jött össze, a bűn világában kifizetődött. Egy bűnöző zseni, egy színházi trükkökkel is művészien operáló legenda emelkedik fel, Joker.

Várható megjelenés: 2019. október – vagyis őszi szezon

Miért várós?

  • Heath Ledger után Joker – érdekes lesz megnézni, mit kezd vele Phoenix. Jared Leto az extrém kinézeten túl nem sokat tudott beletenni, bár ő is jó színész. Phoenix kvalitásai is megvannak, meglátjuk, mire lesz elég.
  • Joker a DC egyik ikonikus karaktere, már nagyon járt neki a rivaldafény. Az egyik legjobb gonosztevő a képregények világában.
  • Érdekesnek tűnik a gengszterfilmes megközelítés is.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr10014756643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása