Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Ördögűzés

2019. július 30. - BBerni86

5_39.jpg5: Hannah Grace holtteste – az egykori rendőrnyomozó egy rossz lövés és némi függőség után a hullaházban kap munkát. Az egyik friss halott, Hannah Grace teste körül egyre furcsább dolgok történnek. A nő nyomozni kezd, és lassan ördögűzéssel és démonokkal kell foglalkoznia, ha 4_42.jpgéletben akar maradni.

4: A rítus – egy fiatal papnövendék Rómába utazik, és az ördögűzést tanulmányozza. Igazi hite nincs benne, elavultnak és hiteltelennek találja az egész műveletet. Amikor azonban az oktatója kiviszi egy igazi rítusra, maga tapasztalja meg az ördögűzést és a démoni erőt, át kell, hogy értékelje magában a dolgokat.

3_49.jpg3: Démonok között univerzum – modern formában ez a franchise foglalkozik a témával. Adott egy házaspár, akik közül a nő érzékeli a másvilágot, a szellemeket és ártó lényeket. Ő jól tudja, tárgyakat és embereket egyaránt megszállhatnak démonok, akikkel fel kell venni a harcot. Ők ezt teszik a férjével, űzik a démonokat babákból, apácákból akár.

2: Az ördögűző – a klasszikus, ami a mai horror küszöbünket 2_50.jpgtalán már nem éri el, de egykor ettől rettegtek és halálra rémültek az emberek. Az idős és fiatal pap egy megszállt lány testéből űzné ki a démont, aki azonban sokkal erősebbnek bizonyul, mint a pap 1_41.jpggondolta. Azért mai szemmel is akadnak nyomasztó képkockái…

1: Ördögűzés Emily Rose üdvéért – tárgyalótermi krimi, horror és thriller egyszerre. Egy pap áll bíróság előtt, akit gondatlanságból elkövetett emberüléssel vádolnak. Az áldozat egy fiatal lány, Emily Rose volt. Ahogy a bíróságon egyre mélyebbre mennek, megelevenedik a történet. A lány tünetei, az ördögűzés részletei, mellyel segíteni próbáltak rajta. De a bíróság most felteszi a kérdést: mi van, ha beteg volt, nem démon szállta meg? De ki, és hogyan tudja az igazát bizonyítani?

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr514985960

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása