Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2019. augusztus 11. - BBerni86
  • A Kolibri-projekt

1_44.jpgVincent nem megy el a kezelésre, hagyja, hogy a gyomorrák tovább pusztítson a szervezetében. Pár hónap kellene, hogy a projekt sínre kerüljön. De addig folyamatosan dolgoznia kell. Ki kell találni, hogy fúrjanak át egy természetvédelmi területen. Hogy jussanak át az amish területen, akik a gondolatát is utalják, hogy kábel haladjon át az életterük alatt. Vincent mindenre talál megoldást, haladnak. Közben Anton dolgozik azon, mit kezdhetnek még a szoftverrel, hogy még gyorsabb legyen a programjuk.

Ám Eva Torres, a volt főnökük figyelteti őket, rájön, miben mesterkednek. Bosszút is akar állni, az első is ő akar lenni. Miközben a saját projektjéhez agyat keres, a pénzét veti be, hogy Anton és Vincent lassuljon. Nagyobb 2_52.jpgbérért felveszi a munkásaikat. Perel a területek miatt.

Vincent próbál küzdeni vele, de a befektetője őt is szorongatni kezdi. Sokkal több pénzre lenne szüksége, egyre fogy a lehetőségük. A legrosszabb pillanatban lesz rosszul terepen, és már nem tudja titkolni, hogy nem rossz az emésztése, rákos.

Eva börtönbe juttatja Antont. A férfi egyik este telefonál egyet, mire Eva szerverei lényegesen belassulnak. A nő rájön, ki törte fel a rendszerét. Bemegy a börtönbe. Anton alkut ajánl: visszacsinálja, ha ejtik ellene a vádakat és Eva megígéri, Vincent is békében lesz hagyva. A nő beleegyezik, de megjegyzi, Anton nem ezt érdemelte. Az eszével milliókat kereshetett volna, ha nem tart az unokatestvérével az őrületbe, aki most csődbe ment.

Anton hazamehet, Vincent csinálja a kezelést. Közben kiszedeti a kábelt az amish közösség földje alól. Anton a lánya fizika leckéje után elgondolkozik, és felveti, hogy lenne egy ötlete a gyorsabb adatátvitelre.

  • A gyermek3_51.jpg

Sarah kémkedik Chris után. Az ajtaja alatt látja, ahogy elkap egy pókot, és megeszi. Pedig korábban rettegett tőlük. Próbálja a közös játékuk, de a gyerek nem ismeri. A nő, aki megvádolta a fiút, hogy nem igazi, holtan kerül elő. A fejét beásták a földbe. Sarah a férjétől kérdezi meg, ugye, nem képzelődött a neje? A férfi nem meri kimondani, de sugallja, igazat mondott. A saját fiukról is egykor, a nőéről is most.

Sarah szembesíti a lényt azzal, tudja. Chris le is veti az álcát, természetfeletti erővel csapja a falhoz a nőt, majd ugyanúgy beássa, mint a meggyilkolt nőt. Sarah azonban kiküzdi magát, majd beleveti magát a lyukba. Megtalálja a fiát, megküzd a földből született lényekkel és a gyerekkel elmenekül.

Jobb életet kezdtek máshol, de azért Sarah rendszeresen ellenőrzi, valóban a fia van mellette.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr5615004574

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása