Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

Hercegek és hercegnők

2019. augusztus 18. - BBerni86

A jövőbeli királynő csak ahhoz megy hozzá, aki képes elrejtőzni mindent látó radarja elől. De aki elbukik, azt a 3_54.jpggépével megsemmisíti. Az egyszeri fiú is próbát akar tenni, éneklő kedvencét is a nőnek ajándékozza. A királynő aznap este is sorra végez a kérőivel. A végére marad a fiú - de a radar nem leli. A nő nagyon elkeseredik: a fiú elbújt, de a radar elől csak egy helyre lehet. Ha már halott. Megsiratja, most jött rá, hogy őt szerette is. A dalos háziállat erre felemelkedik, és kiderül, ő volt a fiú álcában.

A királyság mellett állt egy vár, benne egy boszorkány lakott. A király annak ígérte a fele királyságát és a lánya kezét, aki képes lesz oda bejutni. A hercegek mindenféle eszközzel és ostrommal próbálkoztak, de a boszorkány minden támadást visszavert. Az egyszerű, helyi fiú egyszerűen bekopogott. A boszorkány beengedte, megmutatta neki a találmányait és az életét. A maszk alatt egy helyes, okos lány volt. A fiú nem is ment el a királylányért, ez a lány jobban tetszett neki.

1_47.jpgA herceg és a hercegnő az első csókot váltják éppen - mire a herceg békává változik. Újabb csók, a leányból lesz meztelen csiga. Minden csókra alakot váltanak, haltól kezdve elefánton át disznóig mindenre sor kerül. Mikor a hercegből lesz a hercegnő, a hercegnőből a herceg, tovább nem próbálkoznak. Így legalább emberek lehetnek.

Az idős, japán hölgy méregdrága kimonójában tart este haza. Egy rabló rátámad, de az öregasszony felülkerekedik rajta. A rablónak egész este őt kell fuvaroznia, de cserébe reggel megkapja ajándékba a kimonót.

Az elátkozott hercegnőnek mindig egy toronyban kell várnia egy homokórával a kezében, mozdulni sem tud. Volt 4_46.jpgegy sok szemből álló gyémántnyaklánca, amely szétszakadt. Az törheti meg az átkot, és nyerheti el a kezét, aki a határidő alatt összeállítja a láncot. Aki elbukik, hangyává válik. Két herceg érkezik a próbára. Az idősebb megölné a hangyákat kedvtelésből, a fiatalabb nem engedi neki. Az idősebb kezdi keresni először a gyémántokat, elbukik és hangyává lesz. A fiatalabbnak viszont segítenek a megmentett hangyák, összeáll a lánc és mindenki felett megtörik az átok.

Az ókori Egyiptomban nagy királynő uralkodik. Az egyszerű fiúnak 2_55.jpgtélen érik be a füge a fáján, amit a királynőnek ajándékoz. Nagy jutalmat kap érte, ahogy a következő szemekért is. Az udvarmester megirigyli a fiú szerencséjét, és kendőt köttet az arca elé, azt hazudva, a királynő nem bírja a szájszagát. A királynőnek pedig azt mondja, a fiún azért van a kendő, mert rosszul van a nő szagától. Mikor újra jön a fügével, mégis, iratot kap, minden eddigi jutalomnál nagyobbat ígérve neki. Az udvarmester több zsák aranyat ad az iratért, és maga megy beváltani. Nem tudta, hogy a lefejezésre van benne parancs a sértésért. Mikor megint jön a fiú, kiderül az udvarmester álnoksága, és a fiú lép a helyére új udvarmesterként.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr3815013738

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása