Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2019. szeptember 01. - BBerni86

- Mia és a fehér oroszlán

3_55.jpgAhogy Charlie nő, a család szeretné, ha Mia nem kezelné háziállatként. Kint akarják tartani ketrecben, ahova az ember nem mehet be. Mia mégis rendszeresen bejár hozzá, egyszer a testvérét is beviszi. Ahogy az anya megijed, az oroszlánra átragad a félelem, és meglöki Micket, aki elesik és beveri a fejét. Újabb ígéretet kell tenni, hogy Charlie csak a kerítés túlsó feléről szemlélhető.

Ám a szülők rájönnek, hogy Mia most sem tartja be az ígéretét. Az apjának elege lesz ebből, félti a lányát, így meghirdeti eladásra az oroszlánt Hamar akad vevő is, egy környékbeli vállalkozó személyében. Amikor a farmon jár, és elvisz egy oroszlánt, Mia elbújik a szállító kocsin. Látja, hogy a vállalkozó vadászatra vesz meg oroszlánokat. Ezek szelídek, emberek mellett nőttek fel - könnyű célpont a gazdag, csak hobbiból állatot lelövő gazdagoknak. Ez a sors várna Charlie-ra is.1_48.jpg

Mia így az éjjel megszökik, és viszi magával a fehér oroszlánt is. Egy természetvédelmi parkba akar eljutni vele. Mindenki a nyomában van: a rendőrség, a család, a vállalkozó az ügyféllel, aki Charlie trófeáját akarja a falára. Mick súg telefonon a húgának, merre menjen.

Már a természetvédelmi terület előtt célkeresztbe kerülnek. Mia apja most áll a lánya mellé, és a saját testével fedezi Charlie-t, amíg bejut a védett területre. Az anyjuk most meséli el, a nagyapjuk is abból élt, hogy vadászatra nevelt oroszlánokat. Mick pár éves volt, amikor az 2_56.jpgüzletről mit sem tudó anyja kivitte a gyereket. Látták, ahogy legyilkolják az oroszlánokat. Ekkor költöztek Londonba, és ez az a trauma, amitől Mick azóta is szenved, csak nem emlékezett eddig.

Hónapokkal később látjuk, ahogy a család a park mellett piknikezik. Távcsövön nézik Charlie-t, aki beilleszkedett, és már párja, kölykei is vannak.

- Anyacsata

Sharon lelöki a lépcsőb Jillt, betörőnek álcázva magát. Majd marad ápolni a lábra nem állható asszonyt, de 4_47.jpgigazából csak kínozni akarja. Jill hiába akarja elküldeni, nem megy el.

Mikor egy barát átjön segíteni, Sharon elzavarja és bezárja Jillt. Ő most ébred rá, Sharon bántotta kezdettől fogva. Amikor számon kéri, Sharon nem is tagadja, és közli, most hogy rájött, kénytelen megölni. Jill látogatóba érkező munkatársát is megöli. Kapkodni kezd, amit Jill kihasznál, sikerül elbújnia.

A gyerekek arra jönnek haza az üzleti útról, hogy anyáik majdnem megölték egymást. Jill felépül, Sharon börtönbe kerül. Jill látogatja meg: Amber többé látni sem akarja az anyját, de küldött egy képet az esküvőjéről. Luke-kal megszöktek Vegasba, ahol egy Elvis adta őket össze.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr715033210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása