Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Bérgyilkosság

2019. szeptember 03. - BBerni86

5_43.jpg5: Bérgyilkosék - Jen megtalálta az álompasit, aki jóképű és jómódú, veszélytelen állással. Csak éppen mindez álca: Spencer igazából profi CIA orgyilkos és kém, csak ezt a neje elől is titkolni kényszerül. Egészen addig, míg rá nem jön, hogy hatalmas vérdíj van a fején, és a környezetükben bárki az életükre törhet.4_48.jpg

4: Leon, a profi - Leon bérgyilkos. Profi, aki nem hibázik és a munkájának él. Ám az életébe sétál a kiskamasz Matilda, és Leon kész megvédeni a lányt. Az egyetlent, aki túlélte a mészárlást az otthonában. Miközben együtt küzdenek az életükért, Leon most 3_56.jpgelőször megtapasztalja, milyen lenne apának lenni.

3: Bérgyilkost fogadtam - William úgy érzi, az életének semmi értelme. Egy dolog élteti már csak: meg akar halni. Hogy biztos és gyors legyen, még bérgyilkost is fogad. Ám ekkor kiadnák a könyvét, és a kiadónál dolgozó csinos szerkesztőnő a szerelmi éltére lehetne a megoldás. Így már nem olyan sürgős meghalnia, de mit lehet tenni, ha a bérgyilkosának kell még egy gyilkosság a havi kvótához?2_57.jpg

2: Wanted - Wesley éli unalmas, szürke életét, amiben a barátnője a legjobb barátjával csalja, és időnként furcsa rohamok kapják el. Ám egy nap besétál az életébe egy dögös nő, aki állítja, nem beteg. A gyógyszerek egy öröklött képességet nyomnak el, mely Wesley-t a bérgyilkosok legjobbjává tehetnék. Mivel veszélyben az élete, a nővel tart és belép a szervezetébe. Ekkor még nem sejti, milyen titkok és összeesküvéseken kell átküzdenie magát.

1_49.jpg1: John Wick trilógia - John Wick volt a Rémkirály, a bérgyilkosok királya. Ám szerelmes lett, visszavonult. Az imádott nő halála után is megmaradt békés civilnek, aki az emlékeiben élt és óvta a neje hagyatékát. Ám a menő kocsija miatt betörnek hozzá, ellopják a kocsiját, végeznek a feleségétől utoljára kapott kutyával. John így visszatér a pályára, és az egész maffiával kész leszámolni, míg bosszút áll. Ám ezzel a régi élete visszarántja: régi adósságokat kell törlesztenie, és menekülnie, amikor mindenki az ő fejére pályázik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr5715035270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása