Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2019. szeptember 15. - BBerni86

- Kurszk

Az oroszok addig húzzák-halasztják az angolok beengedését a területre és a hajóhoz, hogy mire lemennek és belátnak, már mindenki halott. Természetesen a propaganda nem engedi meg, hogy ezt nyíltan bárki is kimondja. Mikhail utolsó levele még célba jut, a neje ezt olvassa fel a búcsúztatóan.

1_52.jpgAz orosz tábornok kezet akarna fogni a halottak gyerekeivel a búcsúztató után. Pont Misha lenne az első, Mikhail fia. A gyerek nem fogja meg a férfi kezét, még csak rá sem néz. A többi gyerek utánozza, lehet látni a tábornokon, hogy most fogja fel, mennyit ártott ezeknek a családoknak, és micsoda szégyen, amit művelt.

A végén látjuk anyát és fiát elsétálni.

- Támadás a Fehér Ház ellen 3.

Mike végez volt katonatársával, és sikerül beszélnie az elnökkel is. Ő emlékszik rá, hogy Mike mentette meg az életét, így a férfi tisztázva lesz a  vádak alól. 2_2.jpegAz elnök helyettesét nyilvánosan nem lehet számon kérni, de az elnök személyesen rúgja ki. Mike lesz felkérve a biztonsági szolgálat vezetésére. Otthon is rendeződnek a dolgai: az apja megígéri, hogy rendszeresen eljön majd, többet nem lép ki az életéből.

- Bosszú egy anyáért

3_58.jpgJo már végzett az ápolónővel, mintha kigyulladt volna a háza, és bent égett volna. Megölte az apja terrorista főnökét, és a saját barátját is, aki túl sokat tudott róla. Az igazgatón úgy akar bosszút állni, hogy a fiával végez. A sráccal álnéven járni kezd, de pont ez lesz a veszte. Igazi érzelmei kezdenek lenni - meg is kéri, szökjenek el együtt. De a srác nem akarja hátrahagyni az anyját. Jo be is kattan, készül megölni őt. Az érkező igazgatónő sem tudja lebeszélni, de a rendőrség közbe tud lépni. Jót agyonlövik, anya és fia együtt zokognak megtörten.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr5915093196

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása