Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2019. október 06. - BBerni86
  • 6 nap

3_63.jpgMax napokat nyer a terroristáknál, akik még embereket is elengednek a kérésére. Közben a SAS terveket dolgoz ki. Egy buszos akciót teljesen be is gyakorolnak, áldozat nélkül képesek lennének likvidálni a terroristákat. Ám a kormány nem mer kockáztatni, megtiltják nekik az akciót. Így az épület elfoglalását gyakorolják tovább, minden lehetőségre felkészülve, a gyakorlótéren újjáépítve az épületet.

A túszejtők a 6. napra már belefáradnak a várakozásba. Az egyikük el akarja kezdeni a túszok kivégzését. A vezető hiába fogná vissza őket, egy embert agyonlő. Ezzel már el lett vetve a kocka: a SAS bemegy.2_64.jpg

Max lesz megkérve, hogy tartsa szóval a vezért, amíg az akció elindul. Max nem örül, ő mindenkit élve akart kihozni, de teszi a dolgát.

A SAS remekül kivitelezi a tervet: minden terroristát leszednek, túszt nem vesztenek.

  • Mami

Sue Ann a kamaszok elutasítása után a felnőtteken kezd bosszút állni. Az egyiket halálra gázolja. Bent magához csalja, leüti, kiköti. Majdnem kiheréli, de aztán mást talál ki.

Sue Ann csapdába ejti a srácokat, mindenkit megbüntet. A nagyszájú lánynak összevarrja az ajkait. A szépfiúnak megégeti vasalóval a hasát. A volt ideálja, Ben fia, Andy megpróbálja eljátszani, hogy vele van, de Sue Ann átlát 1_57.jpgrajta, és hasba szúrja. Maggie sorsa akasztás lenne. De a saját lánya, akit begyógyszerezve a házba zárva tart, most az anyja ellen fordul. Leüti, segít a srácoknak megszökni. A ház kigyullad, lassan minden lángol köröttük.

Sue Ann még az ablakból látja, hogy összeborulnak, mindenki életben van. Ő maga felmegy az emeletre, ahol a kikötözött Ben hever. Az ágynemű már csupa vér, láthatóan Ben már nincs életben. Befekszik mellé az ágyba, és a lángok lassan elnyelik őket.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr8415188476

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása