Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2019. október 25. - BBerni86

Cím: The Art of Racing in the Rain

Készítők: Simon Curtis rendezett már olyan filmet, amit szerettem. A filmjei listáját látva érdekes lesz, hogy viszi bele a kosztümös-történelmi tapasztalatokat ebbe a filmbe. A casting is ígéretes: a kutya hangja Kevin Costner, ez már mit_31.jpgönmagában is izgalmas. A gazdi Milo Ventimiglia és Amanda Seyfried.

Műfaj: családi, kutyás, dramedy

Cselekmény: egy golden retriever és gazdija története. A kiskutya egy Denny nevű fiúé lett, akit Enzónak nevezett el. A legjobb barátja lett, aki végigkísérte az útját, ahogy forma1 pilóta akart lenni. Ahogy szerelmes lett, majd családot alapított. Ahogy szembe kellett néznie azzal, hogy szeretett feleségét elveszti a rák miatt, és az unokájukért a nő szülei pert indítanak. Ahogy küszködik, talpra áll, míg végül Enzo ideje is lejár a Földön.

Várható megjelenés: az Államokban már augusztus óta mozikban, mi lehet, hogy majd csak dvd-n nézhetjük meg.

Miért várós?

  • Eredetileg regény volt, olvastam is. Vagyis, érdekel, milyen lett a film.
  • Milo Ventimiglia - a Gimore Girls óta bírom.
  • Kutyás film! Ráadásul a golden a kedvenc kutyafajtám.
  • Karácsonyi időszakban pont illene a hangulatomhoz egy ilyen sírós, felemelő film.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr7615261922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása