Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Trükkös halál

2019. október 29. - BBerni86

f5_20.jpg5: Horror park – ez a vidámpark nincs egész évben nyitva, de amikor igen, változatos ijesztgetéssel várja a szórakozni vágyókat. Ám van valaki, aki valóban halált oszt a falak közt. A látogató soha nem tudhatja, mikor sétál be a halálos csapdába. Azt játsszátok, hogy lefejeznek? Mi van, ha igazi a lecsapó bárd?f4.png

4: Velvet Buzzsaw – egy galéria alkalmazottja fel akar végre tűnni, és megtalálja a tökéletes eszközt is. Egy halott festményeit meg kellene semmisíteni, de a nő meglátja bennük a tehetséget és kiállítást szervez. Csak azzal nem számol, hogy a képeket kísérő átok a legváratlanabb helyzetekben aktivizálódik, és gyilkol.

f3_23.jpg3: Boldog halálnapot – Tree a gondtalan szőke szépség mintaképe, aki viszonyba bonyolódik a tanárával, és könnyeden átgázol másokon. Ám egy maszkos megöli. A lány napja újraindul, és a maszkos újra lecsap rá. Tree soha nem tudhatja, mikor kell erőszakos halált halnia és hogyan. Amíg újraindul a nap, el kell kezdenie nyomozni.f2_22.jpg

2: Fűrész – a sorozatgyilkosok új nemzedékének a tagja. Nem akar feltétlenül megölni, de belekever egy halálos játékba. Ha képes vagy túllépni életed nagy hibáján, esetenként komoly áldozatot hozni, túlélheted. Ha Jigsaw les rád, soha nem tudhatod, mire ébredsz. Elevenen elégni, gyilkolni vagy megcsonkítani magad – Jigsaw ötletgyára f1-2_6.jpgkimeríthetetlen.

1: Végső állomás – a Halál nem díjazza, ha valaki kijátssza. Rémálmod volt, f1_18.jpgezért nem szállsz fel pár barátoddal a repülőre? Ami aztán a szemed előtt felrobban? Jobb, ha készülsz, mert a Halál eljön érted. Csak egy kis baleset, ami számodra végzetes. A film annyira jól ment, hogy több folytatást is megélt, hőseink változatos katasztrófákat éltek túl, hogy aztán Darwin-díjas halálokba segítse őket a Kaszás.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr5315269084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása