Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

Gyerekjáték

2019. november 03. - BBerni86

f1_19.jpgAz okos játékok egyre népszerűbbek. A legújabb játékbaba képes összekapcsolódni minden elektronikus eszközzel a hálózaton, és ráhangolódik a gazdájára, aki taníthatja. Az ázsiai gyárban az egyik munkást éppen kirúgják: ő bosszúból az utolsó általa programozott babában átállítja a programot. Kikapcsolja a korlátorzásokat, és megengedi neki az erőszakot is.

Karen leterhelt, egyedülálló anya, aki most költözött új helyre a fiával. Mivel Andy nem jön ki az anyja pasijával, és csak a telefonján lóg, az anyja próbálja kizökkenteni a kis bezárt világából. Az áruházban ráveszi az egyik szállítót, hogy az egyik visszahozott Buddi babát ne küldjék megsemmisítésre, hazaviszi a fiának.f4_22.jpg

Eleinte a baba remekül beválik. Összehangolódik az eszközeikkel, és Andy legjobb barátja akar lenni. Ám Andy lassan felfedezi, hogy a Chucky nevet kapó babában nincsenek benne a szokott korlátozások. Neki nem tilos káromkodni, és az erőszakot is képes eltanulni. Aki bántja valamilyen formában Andyt, megfizet érte. Andy erről igyekszik leszoktatni: miután a macskája megkarmolta, rajta kapta a babát, hogy meg akarta ölni a macskát. Arra viszont szívesen használja, hogy Shane-t, anyja szeretőjét ijesztgesse.

f2_23.jpgChucky miatt szerez új barátokat, akik nagyon élvezik, hogy a babában nincsenek korlátok. Videóznak vele, és pl. a baba is végignéz velük slasher horrorokat. Chucky a tanultakat ismeretében kést szerez, és megkezdi gyilkos hajszáját. A macska az első áldozat, de Shane és a halállistára kerül.

Amikor Andy rádöbben, mire képes a játék, tönkre akarja tenni és kidobja. Ám egy ügyeskedő megtalálja, üzembe helyezi és el akarja adni. Chucky azonban önállósítja magát, végez a férfival, és visszatér a házba, ahol Andy is lakik, csak másik gyerekhez. De Andy a cél, aki ráismer és tudja, hogy bajt kever. Chucky az, aki a szomszéd nővel is végez, amikor úgy érzi, büntetést érdemel. De Andy hiába igyekszik figyelmeztetni az embereket, nem hallgatnak rá.

A Buddi új típusának bemutatóján Chucky túszul ejti Karent, és magához hasonlóvá programozza a játékokat. f5_21.jpgAndy megküzd vele, hogy az anyját megmentse. Mielőtt Chucky végezhetne a fiúval, az anyja és a szomszéd rendőr elkapják és szétverik a babát.

A csapat megviselten, de győztesen távozik az üzletből.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr315277634

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása