Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Sport vol.5.

2019. november 05. - BBerni86

f5_22.jpg5: Huligánok – a sport: football. Kicsit kilóg a sorból, mert itt nem a sportoló, hanem egy csapat rajongói vannak a középpontban. A focit még csak nem is szerető Matt bekerül a rajongók közé, és mire észbe kap, már ő is él-hal a csapatért. Ám mindennek meg kell fizetni az árát, a túlzott rajongásnak is. Ezt Matt a saját kárán tanulja meg.f4_23.jpg

4: Rocky filmek – a sport: boksz. Rocky Balboa átlagos bokszoló, akinek kimaradt a nagy esély az életből. Apollo Creed mindent megnyert, amit meglehetett. Reklámfogásként mérkőzne meg egy helyi bokszolóval. Rocky lesz a kiválasztott. Míg a sztár henyél, Rocky keményen edz. Így indul egy karrier, melyben a szovjet bajnok legyőzése f3_24.jpgéppen annyira belefér, mint a jó barát fiának elindítása a siker útján.

3: Race: A legendák ideje – a sport: futás. Jesse Owens kivételes tehetség, amit arra akar használni, hogy a családjának biztos alapokat teremthessen meg. Feketeként nehezebb az élete, az egyetemen is nehezebb a dolga, de a pályán nincs, aki legyőzze. Meg kell küzdenie az olimpiai részvételért, de ott bizonyíthatja, ki a legjobb színtől függetlenül.f2_24.jpg

2: Bagger Vance legendája – a sport: golf. Rannulph ígéretes sporttehetség volt, de a háború sok sebet hagyott maga után. A karrier, a nyugodt élet, a f1_20.jpgszerelem mind odalett. Ám felbukkan Bagger Vance, és ráveszi, induljon a következő versenyen. Ahogy a fiatalember összeszedi magát és nyerni kezd, mindent van esélye visszaszerezni.

1: Borg/McEnroe – a sport: tenisz. Két fiatalember, két sztár a saját sportjában, de teljesen más karakterek. Borg a hűvös északi, aki rezdületlen arccal végzi ki az ellenfeleit. McEnroe a robbanékony amerikai, aki botrány okozása nélkül már szinte játszani sem tud. Ugyanazért a trófeáért küzdenek – ugyanazokkal a démonokkal küzdenek. Egyszerre riválisok, és olyan emberek, akik igazán megértik a másikat.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr9715289506

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása