Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2019. november 08. - BBerni86

Cím: High Strung Free Dancemit_33.jpg

Készítők: a rendezőre véletlenül se bukkantam rá, de kétlem, hogy ismertebb filmkészítő lenne. A szereposztásban is ismeretlen fiatalok vannak. Thomas Doherty lehet ismerős a Disney nézőknek, hiszen az Utódokban ő volt Harry Hook.

Műfaj: zenés – táncos

Cselekmény: Zander Raines sikeres és fiatal koreográfus, aki egy nagy műsoron dolgozik. A Free Dance produkcióban nagyon tehetséges, de még ismeretlen kezdőknek is lehetőséget ad. A főszerepet Barlow táncolja, a zenét a zongorista Charlie szolgáltatja. Ám a próbák során belesodródnak egy szerelmi háromszögbe: Zander és Charlie is beleszeret a balerinába. A szenvedélyes érzelmeknek a műsor látja a kárát, vagy akad megoldás?

Várható megjelenés: az Államokban október végétől megy, nálunk elég reménytelen a bemutatása. Az első rész sem ért még ide.

Miért várós?

  • Tipikus guilty pleasure. Könnyed sztori, szép emberek…
  • Az első részt szerettem, a cím bevonz akkor is, ha semmi köze az elsőhöz. Még akkor is, ha nem mondhatni, hogy jó kritikákat kapott volna.
  • Bejönnek az ilyen táncos – zenés filmek.
  • Banális, de kíváncsi vagyok, hogy oldják fel a szerelmi háromszöget és ki lesz a végére Barlow fiúja.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr4915295900

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása