Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

47 méter mélyen 2.

2019. november 10. - BBerni86

A víz alá került egykori templom felfedezése közben az egyik lány valami mozgást érzékel az egyik sarokban. f4_24.jpgHiába figyelmeztetik, hagyja annyiban, elmegy megnézni, mi az. Egy halat talál, amiről közösen megállapítják, hogy a sötétben létezés miatt vesztette el a látását – itt nincs fény, mire menne vele? Az egyikük meg akarja fogni, amire a hal elektromos kisüléssel reagál. A hátravágódó lányok láncreakciót indítanak el, a templom kijárata beomlik. Tudják, hogy van egy másik kivezető út, azt igyekeznek megtalálni.

Szerencséjükre rábukkannak Benre, aki a csapattal szintén lent dolgozik. Mire kivihetné őket, szinte a semmiből feltűnik egy fehér cápa, és megeszi a srácot. A lányok halálra váltan menekülnek, majd mozdulatlanságba dermednek, míg a vak cápa elúszik mellettük. Egy légbuboréknál ragadnak le, Mia úszik el, hogy megkeresse az apját. Ám nem őt leli meg, hanem az apja másik f3_25.jpgmunkatársának maradványaiba botlik bele, akit korábban kapott el a cápa. Az apja talál Miára, menti meg a cápától. Visszamennek a többiekért.

Kicselezik a cápákat, felúsznak. Grant és a csapat egy emelővel jöttek le ide – egyesével egy vékony emelő húzza ki őket a vízből. Ám miközben az első lány elindul felfelé, megérkeznek a cápák. f2_25.jpgNicole pánikrohamot kap, elkapja az emelőt és mászni kezd felfelé. Ám az emelő két lányt nem bír el, kiszakad. A zuhanó Nicole a cápák martaléka lesz.

Grant más utat javasol, egy veszélyesebbet, mert arra erős az áramlás. Mielőtt elindulnának, a cápák most a férfit eszik meg.

A három lány nekivág az útnak. Sasha elsodródik, majd Alexa is, aki megfullad az áramlatban. A mostohatestvérek összetalálkoznak, és együtt kiúsznak.

Van is fent egy hajó – az a kiránduló és nézelődő hajó, amire eredetileg fel kellett volna szállniuk. Ám már csalják ide a fehér cápákat, a lányok a véres hulladékon úsznak a hajó felé, miközben megjelennek a cápák. Miát sikerül f1_21.jpgkihúzni, Sashát elkapja az egyik cápa. Mia megragad fent egy jelzőpisztolyt, visszaugrik a vízbe, és kilövi a cápát, amelyik a másik lányt elkapta. Sasha így már ki tud úszni. Miát az utolsó pillanatban ragadja meg egy másik cápa, de a lány az apjától kapott cápafoggal kiböki a szemét és elmenekül.

A hajón, biztonságban ölelkezik össze a két túlélő.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr5915295930

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása