Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Tinifilmek vol.2.

2019. december 17. - BBerni86

5_49.jpg5: Buliszervíz - Van Wilder fogalom az egyetemen. Pár kredit hiányzik még neki a diplomához, így örök diákként és bulikirályként élvezi az életet a campuson. A rámenős, iskola újságos Gwen cikket szeretne írni róla, Van meg a lány ágyába igyekszik közben bejutni. Ám a pénzcsapot elzáró Wilder apa miatt a fiatalembernek komolyabb dolgokon is el kell gondolkodnia.4_56.jpg

4: Spinédzserek - Cher gazdag édesapja szemefénye. Egy csinos, középiskolás vezéregyéniség, aki a maga kis projektjeivel köti le magát. Jó nőt varázsol a külvárosi Taiból, a maga módján felügyeli az apját, és bosszantják egymást az apja egyik volt feleségének fiával, Joshsal. Ám kicsúszni látszik a lány lába alól a talaj: Tai népszerűbb kezd lenni nála, és Cher 3_68.jpgazzal sem tud mit kezdeni, hogy Josh egyre romantikusabb érzelmeket kelt benne.

3: Bajos csajok - a középiskola jó csajai megkeserítik a többiek életét, Reginával az élen. Amikor új lány érkezik, pár vesztesnek eszébe jut, hogy Cady lehetne a tökéletes beépülő ember. A külseje megvan a menőséghez, de lélekben velük tart. Így belülről tehetnék tönkre Reginát. Az átalakulás azonban hatással van Cadyre: lehet, hogy 2_70.jpgteremtettek egy újabb bajos menő csajt?

2: Amerikai pite - pár gimis jóbarát közös fogadalmat tesz: még érettségi előtt elvesztik a szüzességüket. Mindenki a maga módján próbálkozik: van, aki a rég nemet mondó barátnőjét fűzi. Van, aki a szexis cserediákot 1_63.jpgakarja behálózni, de lehet, hogy egy nagyszájú zenetáborosnál köt ki. Más pedig a menő sportszakkörről a színjátszó szakkörbe megy át egy szépséges lány kedvéért.

1: Hajrá, csajok - Missy a családjával költözik. Ez új középiskolát jelent neki és a tesójának is. Itt azonban nincs gimnasztika csapat, és ha a lány folytatni akarja a sportot, kénytelen a hajrá lányok közé állni. A lány tele előítélettel beáll, de a vezér Torrance lassan megláttatja vele ebben a sportban is a munkát és az eredményeket. Vár rájuk egy nagy verseny, és a barátságuk próbája is. Még a végén úgy járnak, hogy Torrance is tanul tőle pár dolgot és meglátja Cliffben is a lehetőséget?

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr7415355612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása