Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2020. január 12. - BBerni86

- Egy kutya négy útja

CJ rájön, hogy nem boldog a barátjával. Szakít vele, amikor az megszállottan a lány kutyája ellen acsarkodik. Nincs hova mennie, Trent fogadja be a vendégszobába. Jó barátként van mellette, hiszen a fiúnak barátnője van, aki Londonból költözött ide Trent kedvéért. A férfi gyakran panaszkodik fáradtságra, és egyszer Max megszaglássza, és úgy ül le elé, ahogy még Molly kutyaként tanulta kiszagolni a rákot. CJ felismeri a lábtartást, és f11.jpgorvoshoz küldi a fiút.

Rák, de korai szakaszban elkapták még. A barátnő szakít: nem akar ápolónő lenni. CJ marad, és átsegíti Trentet a kezelésen, aki fel is gyógyul. Van közöttük kémia, de tartják maguk ahhoz, hogy csak barátok. Amikor CJ anyja beszélni akar, Trent a támasz. A halott férje leveleit hozta el a lányának, akit az apja nagyon várt a halálos baleset előtt. A levelek hatására CJ látni szeretné a farmot, amiről az apja f1_30.jpgsokat írt és ahol a nagyszülei élnek.

Trent elkíséri, és kiderül, hogy szakadtak el egymástól. Nagy családi egymásra találás. Ethan azt is megmutatja a lánynak, hogy Max lelke visszajár - ő Bailey, ő volt Molly. Vigyáz rájuk. CJ ekkor ismeri fel, hogy neki Trent az igazi. A fiú is szerelmet vall.

Látjuk, hogy telik az életük. Trent és Cj együtt maradnak, a lány befut zenészként és kisfiuk is születik. Ethan megy el először, majd Max is hamarosan. A lelke visszatér a gazdájához a mennybe.

- Halálos éberség

Natalie érzelmei még nem hűltek ki Dylan iránt, ezt a barátja is látja. Ezért szánja rá magát a lánykérésre. Amikor ez a nőnek is leesik, drasztikus lépésre szánja el magát, noha már azt hitte, eldöntötte, kit választ.

f2.jpegDylan közben Charlie-nak próbál segíteni, aki tudhat valamit a szülei haláláról. Dylan azért zuhant meg, mert amikor a reptérre kellett volna mennie a szüleiért, Natalie-val volt. Nem vette fel a telefont sem. A szülők taxiba ültek, ami balesetet szenvedett. Belehaltak - Dylan magát és a szerelmét okolta. Szakított, és a terveiknek vége lett. De ő nem lépett tovább, eltemette magát egy ravatalban.

Megmenti Charlie-t, aki elmeséli, ő volt a sofőr. Pénz kellett drogra, lopott egy taxit, a szülők pont beültek. próbálta elvinni őket, de balesetet okozott. Elmenekült, miután magához tért. Dylan már tovább tud lépni. Natalie-val az oldalán elköltöznek, és elkezdik megélni, amit 10 éve álmodtak meg maguknak.

Majd látjuk, Charlie a temetőben egy sírnál. Ő az, aki élőholt. A baleset után nem sokkal ő is meghalt, de a lelke addig nem nyugodhatott békében, amíg Dylan életét helyre nem hozta.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr8815404534

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása