Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2020. január 26. - BBerni86
  • 8-as kód

f3_36.jpgConnor egyre merészebb rablásokban is benne van, Garrett pedig folyamatosan tréningezik vele, hogy ki tudja használni a képességeit, amiket eddig rejtegetett. A végére már addig jut, hogy simán kiüti a nyomokba szegődött drónokat is.

Hiába azonban az összegyűjtött pénz, az anyján ezzel már nem tud segíteni. A daganat az agyában már a képességeit is zavarja – a nő fagyasztani tud – műtéttel sem lehet már segíteni. Connor mást kell, hogy kitaláljon. Amikor megsérül a karja, a drogfüggő Nia lép mellé. A lány meggyógyítja a fiú kezét – Connor rádöbben, hogy nem a női társaság miatt ragaszkodik a megbízójuk a lányhoz, hanem a képessége miatt. Nia f4_34.jpggyógyító.

A rendőrség már nagyban keresi az elektromos képességű új bandatagot. Connor is be kell, hogy menjen kihallgatásra. Az ott elejtett információkból tudomást szerez egy nagy drogszállítmányról, aminek az elrablását felveti a csapatnak. Bele is mennek. Ő nem pénzt akar: a főnöktől Niát kéri.

f5_30.jpgA rablásnál azonban átverik őket, a főnök odaküldött egy másik csapatot is, őket megölné. Elmenekülnek, és Garrett Connorral az oldalán visszavágnak. Connor Niát cipeli magával, akit a kórházban fegyverrel kényszerít, hogy segítsen az anyján. Ám a lány képessége nem határtalan: amit elvesz, maga kapja meg. Miközben próbálkozik, Connor végre képes elfogadni, hogy az anyja elmegy. Még el tud tőle köszönni, mielőtt meghal. Niát szabadon engedi, ő pedig feladja magát a rendőrségen.

  • Rémálom az egyetemen

Samantha felfedezi, hogy Kristina szakított a barátjával és nem fordítva. Egy fotó segít arra is rájönni, hogy az f1_33.jpgangol tanár, a nős Miller professzor volt az új párja. Arra gyanakszik, a férfi végzett a barátnőjével. Az indíték: a felesége a pénzes, a viszony miatt elhagyta volna a férjét. Amikor kémkedni megy hozzá, a feleséget találja otthon. Ahogy viselkedik vele, menekülőre fogja. Már azt hiszi, a nő végzett féltékenységből Kristinával és előtte a másik lánnyal.

Az erdőben Jubilee támad rá, aki be is vallja, ő ölte meg mindkét lányt. Korábban Miller vele kavart, és végzett az f2_35.jpgutódjaival. Samantha is a halállistáján van, de az érkező Miller és Victor megzavarják. A kiérkező rendőrség letartóztatja a lányt.

Samanthától elnézést kérnek a gyanúsításért. A lány az oknyomozó riporter szakot választja a továbbiakban, és Victor jelentkezik mellé partnernek – nem csak nyomozásban, szerelmi téren is – a lány vevő is az ajánlatra.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr8215419914

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása