Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Napjaink gondjai

2020. április 14. - BBerni86

f5_37.jpg5: 22 July - Utoya, egy sziget, ahova a fiatalokat vitték táborozni. Ahova beszabadult egy terrorista fegyverekkel, és mészárlásba kezdett.

4: Gyilkos nemzedék - egy problémásnak feltüntetett kamaszlány a barátnőjével a f4_42.jpgközutálat tárgyává válik, amikor azzal vádolják meg, hogy ő töri fel és teszi nyilvánossá mások mobiljának a tartalmát. A hajtóvadászat megindul, de a lányok küzdenek magukért.

f3_45.jpg3: BÚÉK - egy baráti társaság jön össze szilveszter este. Egy játékkal szabadítják el a poklot - beteszik a közösbe a mobilokat, és hangosan fel kell olvasni minden kapott üzenetet, a beszélgetéseket kihangosítva lefolytatni. Biztos akarják tudni egymás titkait?

2: Remélem, legközelebb sikerül meghalnod :) - Eszter átlagos kamaszlány, akinekf2_45.jpg van egy ragaszkodó online barátja. Flörtölnek, de amikor az életben kezd összejönni Péterrel, szakítani akar az online ismerőssel. A bosszú az öngyilkosságig sodorja a lányt.

f1_43.jpg1: Black Mirror - egy sorozat, ami minden részben arra keresi a választ, milyen lehet a jövő. De mindig olyan folyamatokból kiindulva, amelyek a mában gyökereznek. Láthatjuk, milyen lenne a világ, ha minden ahhoz lenne kötve, hány like-od van. Ha a bűneidért agymosottan egy valóságshowban üldöznének. Ha gondolatolvasók élnének közöttünk.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr5915611300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása