Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2020. május 01. - BBerni86

Cím: Halál a Níluson

Készítők: Kenneth Branagh folytatja Poirot kalandjait, és jó pár sztárt hozott is maga mellé. A három főszereplő mellette Gal Gadot, Armie Hammer és a Sex Education sorozattal berobbant Emma Mackey. Bár, ha követik a regényt, Gadot nem lesz sokat színen… Mindenesetre mellékszerepben is sok ismerős színészt találunk: Annette Beningtől kezdve Tom Batemanig.mit_50.jpg

Műfaj: krimi, kosztümös

Cselekmény: Poirot egy nílusi kiránduláson vesz részt, ahol egy gyilkos is lecsap. Az áldozat a friss házas Linnet, aki nem csak örökösnő volt, hanem szép is. Friss házasként érkezett, abban a pikáns helyzetben, hogy unokatestvére vőlegényéhez ment hozzá, és az a nő is itt volt az úton. De mi is történt? Poirot majd rájön!

Várható megjelenés: eredetileg őszre volt tervezve, majd kiderül.

Miért várós?

  • Az Orient Expressz nem volt rossz, lássuk, milyen a folytatás!
  • Ennek az alapja volt az egyik kedvenc Poirot történetem, vajon milyen lett filmen?
  • A jó szereposztás mindig érdekel, bár Mackey elsőre túl fiatalnak tűnik a szerelmi háromszög másik két tagjához képest.
  • Reméljük, minimum lesz olyan látványos, mint az Orient Expressz volt.
  • Ha sikeres lesz, talán lesz újabb mozi is. Van még olyan Poirot nyomozás, amit megnéznék szélesvásznon…

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr7915650662

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása