Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2020. május 03. - BBerni86

- A vadász imája

Ella Addison fogságába kerül, akinek még egy kicsit élve kell a lány. Ő tudja a bankszámla adatait, amire az apja elrejtette az Addisontól kapott pénzt.f1_46.jpg

Stephen képtelen hagyni, hogy elintézzék a lányt. Elindul kiszabadítani. Végül maga Addison üldözi őket a birtokon, és kerekedik felül. Éppen agyonlőné Stephent, amikor a magához térő Ella megragadja az elejtett pisztolyt és ő végez a bűnkirállyal.

Ella a nagynénje gondnoksága alá kerül, aki nagy szeretettel fogadja, és neveli a saját gyerekeivel. Stephen felveszi a kapcsolatot a volt szerelmével, és elindul, hogy végre találkozzon a lányával.

- A gyilkos szoba

f2_48.jpgAz utolsó feladatnál már csak kettő alany él. Az egyik azt tervezi, hogy kitörnek. Valamelyikük életben marad, míg a másik feláldozza magát. Figyelmeztetik az embereket, mi zajlik. A társa erre végezne magával, hogy a másiknak nagyobb esélyt adjon.

Ekkor fújják le a kísérletet - azt tartják életben, aki öngyilkos lett volna. A cél ugyanis az volt, hogy olyan embert találjanak, aki a hazájáért képes lenne megölni magát. A férfi átkerül a kettes fázisba, ahol az öngyilkos merénylőket nevelik. Mert ha az iszlám azokat veti be ellenük, ők is ezt a módszert alkalmazzák majd.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr5515657280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása