Minden napra egy film

Minden napra egy film

GameDay

2020. május 23. - BBerni86

Volt ma egy felismerésem.

Már nem a rádióból gyűjtöm be a zenéimet, nem is hallgatok már rádiót, vagy csak nagyon ritkán. Viszont, ha egy filmben vagy egy sorozatban meghallok egy tetszetős dallamot, azt mániásan levadászom és képes vagyok az előadó zenéivel is képbe hozni magam.

Ez az egyik legutóbbi szerzeményem. Vajon mibe hallottam?

Ez így nehéz, így leírom a jelenetet is: a férfi kint áll az erkélyen és nézi a várost. Az előbb köszönt el a barátnőjétől, aki hozzá hasonlóan nagykutya a gazdasági életben. Hősünk arra készül, hogy elárulja a nőt. Ő kész lett volna milliárdokat kockára tenni érte, de a nő inkább lepaktált a férfi ellenlábasával, hogy ne kelljen ekkorát kockáztatni. Ő persze az árulást érezte ki ebből, és ellenlépést tesz. Ehhez tönkre kell tennie a barátnője áruházát, viszont az ellenlábása le kell hogy nyeljen egy milliárdos veszteséget. Miközben megy a zene, megvan a végső döntés, és mozgásba hozza a dolgokat. Elárulja Rebeccát.

A férfi nevét direkt nem mondom meg, az túl nagy súgás lenne...

De egy sorozat, a 4. évad utolsó előtti részében van. És több segítség tényleg nincs...

Megoldás: LINK

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr4715703500

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása