Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2020. május 31. - BBerni86
  • Ritmusszekció

Stephanie egyre feljebb jut a terrorszervezet listán, de képtelen direkt ölni. Össze is vesznek a társával, mert Iain f1_51.jpgfelrobbantja a terrorista autóját, annak ellenére, hogy annak két kisgyereke is a kocsiban ült. Stephanie önállósítja magát, és Marc információt kéri el. A férfival szeretők is lesznek, majd a lány elindul a következő terrorista ellen. Ott döbben rá, hogy igazából Marc áll minden mögött. Túléli az összecsapást, visszamegy a férfihoz, aki nem sejti, hogy a lány rájött a titkára. Amikor megölelné, Stephanie mérget injekcióz be neki és elmeséli, hogy miatta halott a családja.

Iain visszatér a titkos szolgálathoz, és figyelmezteti a lányt, hogy álljon le. Stephanie pontosan ezt is akarja tenni.

  • Romlott oktatás

Rachel cikke után megjelenik a revizor, és alaposan átnézik az iskola számláit. Kiderül, hogy Frank és vele együttf2_54.jpg Pam is milliókat lopott az iskolától. Pam a családja miatt ad ki mindent: mivel a fia és lánya is használták a céges kártyákat, őket is le lehetne csukni, de így megmenti őket. Frank férjét is vallatni kezdik, aki akkor adja fel a férfit, amikor szembesítik azzal, hogy Frank közös házat vett a szeretőjével, és rendszeresen csalta őt. Frank is börtönbe kerül.

A poén, hogy az iskolai munkájáért annak ellenére elég szép nyugdíj jár neki, hogy sikkasztásért elítélték és börtönbe került.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr2815731040

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása