Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

Zombi Expressz – Vonat Busánba

2020. július 05. - BBerni86

Su-an annyira az anyjával akar lenni, hogy bankár apja végül enged a kislány kérésének. Másnap vonattal f1_58.jpgmennek el Busánba, hogy anya és lánya találkozhasson. A férfi ott is a telefonjába merül, és üzleti utasításokat ad a beosztottjának. Ám az hamarosan rettegve beszél, az ő telepükről elindult valami borzalom.

A vonat elindul, az utolsó pillanatban két potyautas kerül fel. Az egyik egy sokkos férfi, aki azt mondogatja, mind meghaltak. A másik egy sérült nő, akin próbál az utaskísérő segíteni, de a zombivá váló nő megharapja, és már ketten szednek áldozatokat. A vonat szinte pillanatok alatt telik meg zombikkal, és mindenki menekül, ahogy tud.

A hátul ragadtak, többek között Su-an és az apja, egy pár, akik az első gyermeküket várják, egy idős asszony, f2_62.jpgakinek a testvére a vonat első felében van, egy diáklány tudják, előre kell jutniuk, ha élni akarnak. Az első kocsin még átverekszik magukat, de aztán rájönnek, hogy a lények vakok. Ha olyankor mennek, amikor alagút van, csak sétálniuk kell és senkihez sem hozzáérni. Van, ahol a csomagtartón másznak keresztül.

Az első kocsiban levők azonban rettegnek, és nem akarják beengedni őket. Miközben a férfiak egy csoportja a zombik elől tartja zárva az egyik ajtót, a f3_60.jpgtöbbiek igyekeznek a másikat betörni. Amikor sikerül, páran feláldozzák maguk, az emberek nem akarják maguk között látni őket, és a mosdó helyiségébe zárják őket. A hangadó egy idősebb férfi.

Amíg ő azt szervezi, hogy meg is öljék, vagy kidobják a túlélőket, a testvérét elvesztett öreglány beengedi a zombikat. Egy túlélő lesz, a hangadó öreg, aki bárkin átgázol, hogy biztonságba jusson.

A pálya elakad, meg kell állni és átszállni. A zombik sorra vadásszák le őket, a szerelvényre végül az öreg, Su-an és at apja, a kismama f4_56.jpgjutnak fel. Az öreg már fertőzött – Seok-woo lelöki a mozdonyról, de közben megharapják. Elköszön a kislányától és a terhes nőtől, majd leugrik a mozdonyról.

Az befut, leszállnak róla, és a biztonság felé kezd sétálni a nő és a kislány. Mögötte kordon van, katonák próbálnak rájönni, túlélők vagy zombik. Su-an éneke miatt ismerik fel bennük az embert, és hagyják bejönni őket maguk közé.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr4815982568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása