Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

A csillagokig

2020. július 19. - BBerni86

f1_60.jpgMaggie azt hazudja a menő lányoknak, hogy az apja Iris arcát izgalmasnak találja, és róla készít egy fotósorozatot. Nyilvánosan barátkozik is a lánnyal, akit lassan kezdenek befogadni és többé nem piszkálni a többiek.

Maggie fodrászhoz viszi, együtt vesznek pár normális ruhát, és Maggie azt is kitalálja, hogy segítsen Iris vizelettartási gondjain. Mivel a betegsége pszichés, placebo tablettát ad neki, és működik. Iris egyre magabiztosabb mellette.f2_65.jpg

Az iskolai bálon Maggie kis segítségével még Jeff-fel is elbeszélget, táncolnak egyet. Iris többé már nem hagyja, hogy az anyja miatt semminek, furcsának és rossznak érezze magát.

Ám Maggie életében rossz irányba haladnak a dolgok. Nagyon meg akar felelni az elvárásoknak, így a focicsapat egy tagjával kezd járni, még le is fekszik vele. De akkor sem tudja letagadni, igazából mit szeretne. Mikor megcsókolja Irist, elrohan és menekül maga elől is. A városka fodrásznője nyújt vigaszt neki, aki elmeséli, igazából f3_63.jpgnem özvegy. A fiatal katona fotója, akit az elesett párjaként reklámoz itt, igazából a fivére volt. A két nő között pattognak a szikrák, az éjjelt együtt töltik.

Ám meglátják őket, kitör a botrány. Iris kiáll a barátnője mellett, de egyedül kevés. A fodrásznő elköltözik, Maggie a tó felé veszi az irányt. Nyoma veszik. Iris hinni akarja, hogy sikeresen eltűnt, és boldog valamerre.

Az iskolai bál napján Jeff-fel randizik, és végre az anyjával is megtalálja a közös hangot.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr1916036344

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása