Minden napra egy film

Minden napra egy film

Mit várunk?

2020. október 16. - BBerni86

Cím: Sightless

Készítők: Cooper Karl saját ötletből rendezte, és sorozatos főszereplőkkel hívott bele. Madelaine Petsch Riverdale állandó szereplő, Alexander Koch A búra alatt töltött pár évadot.sightless_film_poster.png

Műfaj: pszicho thriller

Cselekmény: a zenész Ellen egy balesetben elveszti a látását. Otthon észreveszi, hogy egyéb érzékszervei élesednek, de egyre paranoiásabb is. Valaki ártani neki? Lehet, hogy már az élete a tét?

Várható megjelenés: Amerikában fesztiválfilmként bemutatták, aztán on-line elérésű lett. Nálunk még nem láttam, hogy bármin is kiadnák.

Miért várós?

  • Nekem ez a horror csúcsa, nem látni. Az egyik nagy félelmem. (A másik a madarak, rettegek is, hogy felújítják, pláne 3D-ben Hitchcock klasszikusát.)
  • Ahhoz elég keveset tudok róla, hogy kíváncsi legyek, mi is a rejtély, ki vadászik a lányra és miért.
  • Már kezdek lemondani a mozikról, és mivel ez on-line sugárzású, nagyobb esélyt látok rá, hogy látni fogom, mint a tologatott filmekre, amiket több, mint egy éve meg akarok nézni, de csak tolják és tolják…

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr8416241138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása