Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

1922

2020. október 25. - BBerni86

2_99.jpgArlette földet örököl, el akarja adni és beköltözni a városba. Akár úgy is, hogy a férje marad a megmaradt földön és egyedül gazdálkodik tovább. Wilfred azonban maradni akar, és maga mellé állítja a fiúkat. Henry egy környékbeli módos gazda lányával jár, és nem akarja elhagyni. Wilfred úgy tesz, mintha beleegyezne a költözésbe, de este rátörnek az asszonyra. Henry fogja le, míg az apja baltával végez az anyjával. Szőnyegbe csavarják a tetemet, majd a kútba dobják.1_95.jpg

A seriffel azt hitetik el, hogy az asszony elszökött. A kútbe egy tehenet is beleölnek, és feltöltik, mintha a tehén miatt, és nem Arlette teteme miatt kellene. Henry azonban nincs jól, még Shannon is észreveszi, hogy a fiút valami bántja. Wilfred meg a patkányoktól szenved, melyek szerinte a kútból járnak vissza.

Shannon terhes marad, az apja egy lányanyáknak fenntartott intézetbe küldi. Henry elszökik, a lányt is kiszabadítja. Azonban nem jutnak messze. Kis rablásokból tartják fenn magukat, de az egyik gazda meglövi a lányt. Henry hiába próbál segíteni neki, elvérzik. A hideg tanyán Henry csak lefekszik a lány teste mellé, és megfagy.

3_95.jpgWilfred pedig csak veszít és veszít. Henry halála után jelzálogot vesz fel a birtokra, amit persze nem tud törleszteni. Egy patkány megharapja, elfertőződik, elveszti a kezét. A birtokot egy sertéstelep veszi meg, nevetségesen olcsón. Wilfred pedig elissza a megmaradt pénzt, és a halottai árnyai eljönnek végezni vele.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr2516257104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása