Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

A titkok háza

2020. december 06. - BBerni86

Két pár indul egy hétvégi házba, nagyot bulizni és pihenni: Charlie és Michelle évek óta alkotnak párt, Josh és f3_90.jpgMina nemrég jöttek össze. A fiuk testvérek, Mina Charlie munkatársa és jó barátja. Az első konfliktus már az érkezéskor kirobban: Mina biztos benne, hogy a tulaj rasszista, és neki is esne. A fiuk állítják le, és inkább a hétvégi örömökre koncentrálnánk, mint a nő képzelt sérelmeire.

Estére füveznek, jakuzziban lazulnak. Michelle korán visszavonul, másnapra túrát szervezett. Josh kidől az alkoholtól és a szerektől. Charlie és Mina kettesben maradnak. Elcsattan egy csók, visszakoznak, de amikor a nő zuhanyozni megy, a férfi utánamegy. Megcsalják a párjaikat, majd ők is alszanak. Másnap megegyeznek, hogy egyszeri eset volt, és nem lesz folytatása a történteknek.

Ahogy beszélnek, észreveszik, hogy be vannak kamerázva. A zuhanyzó is – vagyis, valaki felvette a kettejük közti f1_89.jpgszexet. Mina hívná a rendőrséget, de Charlie leállítja. Akkor Michelle és Josh is megtudja, hogy lefeküdtek. Megegyeznek, hogy hallgatnak. Mivel ők nincsenek jól, túrázni csak Josh és Michelle mennek el.

Visszatérnek, Michelle ki van akadva. Azt tudta, hogy Charlie kapcsolatban volt, amikor összejöttek. Azt azonban nem, hogy az előtte levő lánnyal is előbb csalta a barátnőjét, mint váltott rá. Nem tetszik neki a séma.

f2_91.jpgKözben érkezik a tulaj, szerelmi. Mina kihasználja a lehetőséget, és számon akarja kérni a kameráért, de a férfi láthatóan nem tudott róluk. Mina nem hisz neki, és az érkező Josh félreérti a helyzetet, elveri a férfit. Összeülnek, hogyan tovább. Míg ők beszélnek, egy maszkos belopódzik, és megöli a férfit. A 4 fiatal azt hiszi, Josh verésébe halt bele, és eltüntetik a holttestet.

Michelle előtt bekapcsol a tévé, és megnézheti, Charlie hogyan csalta meg. Josh a telefonon kapja meg a videót. A szétszéledő fiatalokat a maszkos sorra levadássza. A csalás miatt kiakadt Michelle elhajtana, de ütközik és a gyilkos megöli. Charlie, Josh következik. Mina ismeri fel f4.jpegegyedül a veszélyt és próbál elfutni, de a ködben a szakadékba zuhan.

A maszkos leszereli a kamerákat, majd áttelepíti őket egy másik, bérelhető lakásba és folytatja a kukkolást.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr1916320148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása