Minden napra egy film

Minden napra egy film

5 film, amit látnod kell

Testcsere

2020. december 08. - BBerni86

f5_70.jpg5: Különös kívánság – Hayley a kisebb testvér, aki sok mindent irigyel csinos és népszerű nővérétől. Többek között a barátját is. Amikor hullócsillagot látnak, azt kívánja, hogy bár ő lenne Alexia. Másnap a nővére testében ébred, és fordítva. Leckét kapnak abból, hogy milyen a másik cipőjében járni – a visszaváltozáshoz pont erre van szükség.f4_78.jpg

4: Altered Carbon – a jövő technikájával a testek cseréje már mindennapos. Így eshet meg, hogy egy elítéltet életre kelt egy milliárdos, hogy megtalálja a gyilkosát – még szerencse, hogy a tudatát lementette, és így nem végleg ölték meg, viszont nem tudja, ki tört az életére. A helyzetet bonyolítja, hogy pont egy elszánt rendőrnő f3_91.jpgszerelmének testében kell boldogulnia a férfinak, akit a saját múltja is nyomaszt.

3: Lelkünk rajta – Thomas éppen akkor született, amikor egy busznyi ember meghalt. Balszerencséjére a szellemek mellette kötöttek ki, és nézik, ahogy felnő. Egy ponton azonban magára hagyják, ne nézzék bolondnak a gyereket. Már felnőtt, amikor ráébrednek, hogy képesek beleszállni Thomas testébe, és általa teljesíteni az utolsó vágyuk. Meg a fiatalembernek is elkelne a segítségük, így indul a testcserés és elfoglalós szellemjárás.f2_92.jpg

2: Lelkes testcsere – Nell és Woody szomszédok, egyben örök ellenségek. A fiú sportsztár, a lányt az irodalom és az egyetem érdekli. Egymás agyára mennek, míg egy véletlen miatt egymás testében nem ébrednek. Össze kell békülniük, és megpróbálniuk f1_90.jpgnem tönkretenni mindazt, amiért a másik évek óta dolgozott. Közben talán felfedezik azt is, hogy az ellentétek vonzzák egymást.

1: Nem férek a bőrödbe – Anna és Tess olyan anya – lánya páros, akik nagyon nem jönnek ki. A nő komoly és újra házasodni készül, a lánya a zenéért bolondul, és egy iskolatársáért, aki még nem figyelt fel rá. Nem értik meg egymást, veszekednek. Míg nem jön egy kis mágia, és egymás testében találják egymást. Felismerhetik, milyen ember is igazán a másik: Anna tud megfontolt és komoly lenni, míg Tessnek is akad egy vadabb énje. Egymás bőrében járva egymást is megszeretik újra, és az életüket is rendbe teszik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr316324370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása