Minden napra egy film

Minden napra egy film

GameDay

2020. december 19. - BBerni86

alienist-promo-still-08-daniel-br_3fhl-laszlo-kreizler.jpgKét "nyomozó" kerestetik. Közös bennük a kor: a XX. század hajnalán vienna-blood-1x01-02.jpgdolgoznak, mindketten pszichiáterként. Közös a származásuk is, az egyik bécsi, a másik Magyarországról kiköltözött amerikai. (Ami, ugye, akkoriban még egy ország, az Osztrák-Magyar Monarchia.) Közös bennük, hogy mindketten gyilkosok után nyomoznak, a pszichológia tudományát is bevetve, ami akkoriban forradalminak számított. Ami viszont más: az egyikük New Yorkban, a másik Bécsben ered a bűn nyomába.

Vajon kik ők?

Megoldás: Tovább!

Max Liebermann, a Bécsi vér című minisorozatból.

Laszlo kreizler, a The Alienist című sorozatból. (Őt játssza Daniel Brühl, és ez a sorozat a nagyobb büdzséből készült, látványosabb és sikeresebb is.)

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr4216350724

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása