Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

Gyere apához

2021. január 03. - BBerni86

Norval kihívja a mentőket az apja összeesése után, de ő is pontosan látja, a férfi halott. Elviszik a hullaházba, előkészítik a testet, de aztán vissza is hozzák, az idő miatt nem üzemel a hullaház. Norval kiüvölti magát a hullával, 1_101.jpgde valami feltűnik neki.

Feltúrja a házat és talál egy csapóajtót. Odalent összevert, megkínzott és megkötözött férfi vár. Kiderül, ő az igazi apja. A többiek az egykori bandája tagjai, akikkel egy nagy rablást csináltak meg. Csak éppen Brian lelépett minden pénzzel. Most találtak rá, és vallatják, hol a pénz. Brian a fiának elmondja, tényleg elfogyott minden. Ugyan a nőt és a fiút elhagyta, de mindent ő fizetett. Soha nem volt gyanús a fiúnak, hogy Beverly Hillsben élnek jól, miközben az anyjának állása sem volt soha?2_104.jpg

Norval kénytelen szembeszállni a megmaradt bandatagokkal. Az apja súlyosan sérült, ő kint bújik el, míg a fia segítségért indul. Jethro elkapja, és további részleteket mesél neki a családjáról. Elmeséli, a fiú anyja prosti volt, akire Brian rákattant. De a nő nem csak vele volt, neki is afférja volt vele. Az autóbalesetük után Norval végez a férfinak, aki utolsó szavával Brutusnak nevezi a fiút.

Norval haldokolva tántorog vissza az apjához és lehanyatik mellé. Beszél hozzá, de lassan mindkettő halottnak tűnik.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr9016370062

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása