Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2021. január 24. - BBerni86

- Halálos harcmező

Leo lecsapni készül a terroristákra, de tudja, hogy van a testében egy jeladó, ami miatt nem tud odajutni észrevétlenül. Harp kiszedi neki, és vele tart.

f1_98.jpgNagy küzdelem, a végén a drónokat is be kell vetni, és szétrobbantani mindent. Harp túléli, de tesz egy felfedezést: Leót halottnak hiszik, elpusztult a robbanásban a sereg szerint. Szerinte nem. Rájön, nem jeladót szedett ki belőle, hanem a vészkapcsolót. Most már olyan műveleteket is végezhet, melyeket korábban tiltottak neki. Az atomarzenál kulcsa nála van, és használni is akarja.

Harp a nyomába ered, és Leo nem is tagadja. Megelőző csapárt kell mérni. Most 1-2 milliót megöl, de azzal véget vet a háborúnak és leszámolnak a mesterséges lényekkel, drónokkal és emberibb lesz a világ. Harp nem hagyhatja, hogy annyi embert megöljön, megállítja.

- Hazafutás

Egy újságcikkben fedik fel, hogy Tyler igazából Cory fia. A gyerek is látja a lapot és számon kéri a szüleit. Emma nagyon ki is akad.

Cory amúgy is rosszul áll: nem elég, hogy nem került be az All Star válogatottba, a csapatából is kidobják. Annyira a mélyponton van, hogy kínjában csak a paphoz tud fordulni, aki az AA gyűléseket tartotta. Jobban akar lenni, és f2_101.jpgaz apja emlékével is megbékélni. Visszaszerezni a családját.

Egy környékbeli profi csapat szerződteti le, eljár a templomba és a gyűlésekre, kezd jobban lenni. A sógornőjét kéri meg, hogy próbálkozzon Emmánál, a fiával menjenek el a meccsre, meghívta az egész kölyökcsapatot. Nem mennek. Már hazafelé tart, amikor Emma és Tyler odaérnek. Megmutatja a fiának a stadiont. Amikor elköszönnek, megmondja Emmának, hogy velük akar lenni, a család része lenni. Amennyire a nő engedi neki.

Emma elmenne a gyerekkel, de a fiú megjegyzi neki, hogy hallgasson a szívére. Emma Cory után szalad, és kibékülnek. A végén a templomban vannak, Cory mellett már ott van Emma.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr2416401304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása