Minden napra egy film

Minden napra egy film

SpoilerZóna

2021. február 07. - BBerni86
  • Boszorkányok

f5_78.jpgAhogy a nagyi rájön, hogy egy boszorkány felfigyelt az unokájára, menekülőre fogják és elmennek egy hotelbe. De pont itt van a boszorkányok éves találkozója, és a fiú pont abban a teremben játszik az egerével és bújik el, ahol a gyűlés lesz. Halja, hogy egy szerrel minden gyereket egérré akarnak változtatni. Egy itt nyaraló dagi fiút be is csalnak és egérré változtatnak. Segít az egérnek f4_89.jpgmegszökni, de így őt is elkapják és egérré változtatják.

A három egér a nagyihoz megy, aki a varázsszerből akar szerezni, hogy visszafordítsa a mágiát. Lopnak egy fiolával, de nem tudja megtörni a varázst. A három gyerek egér f6_2.jpgmarad, de azt meg akarják akadályozni, hogy más is így járjon.

A szert belecsempészik a boszorkák levesébe, akik elkezdenek egérré változni. Majd mennek a főboszorkány szobájába, aki rájuk támad, de közben egérré változik. A saját macskája f7_1.jpgkapja el és végez vele.

A nagyi a pénzzel, a varázsszerrel és a boszorkányok listájával távozik, és boszorkányvadászok lesznek belőlük. Évekkel később új gyerekeket vonnak és adják át a küldetést.

  • A kis lord

f3_100.jpgCedric Erroll kapitány halálával a felesége özvegyen marad, akinek a fia lesz az egyetlen vigasza. A kis Ceddie jó gyerek, aki mindenkivel jóban van a környéken és őt is mindenki kedveli. Az anyjával nagyon közel állnak egymáshoz.

Egy ügyvéd keresi fel őket, Angliából. Cedric apja gróf volt, aki kitagadta kisebb fiát, amikor az amerikai nőt vett el. Nem is ismerte meg a menyét, ahogy az unokáját sem. Most viszont meghalt az elsőszülöttje, és Ceddie az egyetlen örökös. Magához akarja venni, és mindenét rá hagyná. Mivel az asszony tudja, hogy a férje mennyire szerette az otthonát, azt a birtokot, beleegyezik, még akkor is, ha az apósa rá továbbra sem kíváncsi.f1_102.jpg

Az asszony beköltözik Angliában, a birtokon az udvarházba, míg Ceddie a nagyapjához a kastélyba. Ő nem tudja, miért nem lakhat vele az anyja, és látatlanba is szereti a nagyapját. Ő elsőre nem is tud mit kezdeni azzal, hogy a fiú kedves vele, szeretetteli. De nem akarja elveszteni, így a kedvéért változni kezd. Elnézőbb a bérlőkkel, segít az embereknek, még Ceddie-t is leengedi az anyjához, ha továbbra sem akarja fogadni az asszonyt. Megszerette a kisfiút, és f2_105.jpgörül, hogy ő lesz az örököse.

Ám felbukkan az elsőszülöttje özvegye, és van vele egy fiú, akiről állítja, hogy a gróf unokája. Ez alapján Tom, és nem az ifjabb Cedric az örökös. A nő is, a gyereke is közönséges, a gróf tudni sem akar róluk. Most veszi fel a kapcsolatot a másik menyével, és látja be, milyen igazságtalan volt vele és a fiával.

Az újság is lehozza a híreket, és Ceddie egyik amerikai pajtása Minában felismeri a sógornőjét. Tom apja az ő bátyja, és nem Ceddie nagybátyja. A helyzet tisztázódik, Ceddie az örökös és a nagyapja már a menyét is szívesen látja.

A bejegyzés trackback címe:

https://mindennapmozi.blog.hu/api/trackback/id/tr8016418952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása